'Davet etmiyoruz, etmeyeceğiz de!'

Habertürk ekranlarına HDP'li isimlerin çıkarılmamasına gösterilen tepkilere bir cevap da Veyis Ateş'ten geldi. Didem Arslan Yılmaz'ın 'Burası kamu kurumu değil, bu bir tercihtir' sözlerinin ardından konuşan Ateş, "PKK'nın eylemlerini kınamayan kişileri davet etmiyoruz, etmeyeceğiz' dedi.

HDP'nin terör ile iltisaklı milletvekillerinin tutuklanmasının ardından başlattığı 'demokrasi yürüyüşü'nün tartışıldığı sırada, HDP'li isimlerin Habertürk ekranlarında yer almaması eleştirilmişti.

Türkiye'nin Nabzı programında yaşanan olaya ilişkin açıklamada bulunan moderatör Didem Arslan Yılmaz, kanalın bir kamu kurumu olmadığını, bunun bir tercih olduğunu belirtmişti.

"İNSANLAR CANLARINI KURBAN EDİYORLAR...'

Konuya ilişkin bir açıklama da ana haber sunucusu Veyis Ateş'ten geldi. 

Ateş, yaptığı açıklamada “Bir iğne elinize batsa canımız yandı diyoruz. Bu insanlar canlarını kurban ediyorlar, canlarını veriyorlar. Bizim için canlarını yok sayıyorlar, şehit oluyorlar. Şimdi orta yerde bu varken bu eylemleri açık seçik kınamayanları, araya mesafe koymayanları evrensel yayın ilkeleri ve kendi yayın çizgimiz itibariyle Habertürk televizyonu olarak davet etmiyoruz, etmeyeceğiz de” diye konuştu.

'Davet etmiyoruz, etmeyeceğiz de!'

 

'Davet etmiyoruz, etmeyeceğiz de!' ile ilgili etiketler HDP Habertürk Haber veyis ateş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.