Veyis Ateş kimdir? Neden gözaltına alındı?

Ünlü televbizyoncu Veyis Ateş gündeme bomba gibi düştü. Veyis Ateş gözlatına alındığını kendi twitter hesabından duyurdu. Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, İstanbul'a gitmek üzere geldiği Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındı. Peki Veyis Ateş kimdir? Ünlü televizyoncu Veyis Ateş neden gözaltına alındı? Detaylar haber özette...

Ünlü televizyoncu Veyis Ateş gündeme bomba gibi düştü. Veyis Ateş gözaltına alındığını kendi twitter hesabından duyurdu. Attığı twitlerle birden gündeme oturan televizyoncu Veyis Ateş neden gözaltına alındığını tek tek kendisi anlattı. Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, İstanbul'a gitmek üzere geldiği Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındı. Peki Veyis Ateş kimdir? Ünlü televizyoncu Veyis Ateş neden gözaltına alındı? Detaylar haber özette...

VEYS

ASKERE GEÇ KATILMA SORUŞTURMASI

Veyis Ateş'in gözaltına alınma sebebi ise askerlik görevini tamamladıktan 12 yıl sonra hâlâ devam ettiği anlaşılan 'bakaya kalma' (askere geç katılma) soruşturması. Deneyimli televizyoncu, yaşadığı ilginç gözaltı olayını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

VEYAS

12 YIL SONRA...

"1/ 23.15 uçağıyla İstanbul a gitmek varken 04.30 uçağını bekliyorum. Durumumu arzedeyim: 2004 de bakaya (askere geç katılma) suçu işlediğimden dolayı Ankara Esenboğa Havalimanı’nda gözaltına alındım. Mahkemeye çıkarıldım; ifadem alındı, serbest bırakıldım.

2/Askerliğimi yapmışım ama Türk yargı sisteminin malum sebeplerinden dolayı yargı bana, 12 yıl sonra “Hey sen; bi bakar mısın; askere niye geç gittin?!!!.. “ dedi ve bu durum uykusuz bir geceye sebep oldu. Olsun.

3/Konu tuhaf olsada gözlem imkanım oldu, gururlandım. Bu vesile... Esenboğa Emniyet Müdürlüğü personeline, Çubuk adliyesi mensuplarına teşekkür ederim. Yüce Türk Devleti! iyi ki varsın ve ebediyete kadar hep varolasın."

sdsadsa

VEYİS ATEŞ KİMDİR?

Veyis Ateş 1973 senesinde Mersin, Tarsus'ta dünyaya geldi. Tam adı Abdurrahman Veyis Ateş’tir.

Lise mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din felsefesi Bölümün'de okumaya başlayan Veyis Ateş, eğitimi sırasında radyoculukla tanışarak medya sektörüne girmiş oldu.

Yaklaşık bir sene Cem Radyo'da çalışan Ateş, üniversiteden mezun olduktan sonra medya hayatına bir süre ara verdi. Bu sırada Tuna Huş, Gülgün Feyman ve Bengül Erdamar'dan diksiyon dersleri aldı.

Veyis Ateş, 8 Nisan 2005tarihinde kurulmuş bir haber kanalı olan ve 2006 senesinde ATR adıyla test yayınına başlamış olan TV NET’de 2006 senesinde çalışmaya başladı. Burada Ana Haber bülteni sunuculuğunun yanı sıra Kürşat Bumin ve İbrahim Karagül'le Habere Bakış, Bakış Açısı, Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını sundu.

“Bakış Açısı” programında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden önce davetli olduğu son televizyon yayınını Veyis Ateş yaptı.

Veyis Ateş aynı zamanda Spikerler Derneği başkanlığını da yaptı.

Veyis Ateş, TV Net'in ana haber spikerliğini yaparken aynı zamanda 2001 yılından bu yana özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenliği de yaptı.

2013 senesinin Ağustos ayında Habertürk TV'ye transfer olan Veyis Ateş, Habertürk TV Genel Yayın eski Yönetmeni Erhan Çelik tarafından 25 Ekim 2014 tarihinde Habertürk TV Ankara temsilciliğine getirildi.

15 Ocak 2016 tarihinde Habertürk TV Genel Müdürü oldu.

Veyis Ateş kimdir? Neden gözaltına alındı? ile ilgili etiketler Twitter veyis ateş gözaltına alındı veyis ateş neden gözaltına alındı veyis ateş kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.