Veyis Ateş: Dokunulmazlık zırhına sığınıp Korkmaz’ın omzundan bana ateş açma

Hakkındaki iddialar nedeniyle gündemden düşmeyen gazeteci Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydını yayınlayan İşçi Partisi İstanbul Milletvekili gazeteci Ahmet Şık’a sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Ateş, Şık'ı, dokunulmazlık zırhına sığınıp, Korkmaz'ın omzundan ateş açmakla suçladı.

Hakkındaki iddialar nedeniyle gündemden düşmeyen eski HaberTürk Ana Haber sunucusu Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydını yayınlayan Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili gazeteci Ahmet Şık’a sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin talebi üzerine Avusturya’da tutuklanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro istediği iddia edilen Veyis Ateş, gündüz sosyal medyadan yayınladığı açıklama ile ses kaydının montaj olduğunu söyledi. İlerleyen saatlerde Twitter hesabından bir açıklama daha yapan Ateş, bu kez Ahmet Şık’a seslendi ve “Ahmet Şık dokunulmazlık zırhına sığınıp Sezgin Baran Korkmaz’ın omzundan bana ateş açma” ifadelerini kullandı.

Veyis Ateş: Dokunulmazlık zırhına sığınıp Korkmaz’ın omzundan bana ateş açma

 

Veyis Ateş, Ahmet Şık'a, “İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile tanışıklığımı öğrenince bana, Bakan Bey’le siyaseten uzlaşamadığını fakat tavrını çok beğendiğini söylemedin mi? Beş dakikalığına bile olsa Sayın Soylu ile bir araya gelme arzunu dile getirdin mi, getirmedin mi? SBK’nın medya ve siyasetteki beslemeleri hazır olun, daha çok şey konuşacağız. Elbette, başkaları gibi iftira atmadan, kumpas kurmadan…” dedi.

 

 

 

Veyis Ateş: Dokunulmazlık zırhına sığınıp Korkmaz’ın omzundan bana ateş açma ile ilgili etiketler veyis ateş ahmet şık ses kaydı sezgin baran korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.