Veteriner Hekimler Günü mesajları! 2020 Veteriner hekimler günü sözleri

Veteriner Hekimler Günü mesajları! Veteriner hekimler günü 25 Nisan'eda tüm dünyada kutlanan bir gündür. Dünya veteriner hekimler gününü araştıran vatadaşlar, halk sağlığına ve hayvan sağlığına yaptıkları katkıdan dolatı veteriner hekimleri kutlamak istiyor. Peki veteriner hekimler günü mesajları nelerdir? 2020 veterinere hekimler günü kutlama sözleri ve mesajları haberimizde..

Veteriner Hekimler Günü mesajları!  25 Nisan tüm dünyada veteriner hekimler günü olarak kutlanır. Halk sağlığı ve hayvan sağlığına katkıları yadsınamaz olan veteriner hekimler, bu günde kendilerine kutlama mesajları ve sözleri bekliyor. İşte veteriner hekimler günü mesajları ve sözleri...


DÜNYA VETERİNER HEKİMLER GÜNÜ 2020 MESAJLARI VE SÖZLERİ!

Hayvan sağlığı, hayvan refahı, gıda güvenilirliği ve halk sağlığının korunması kapsamında özveri ile çalışan değerli meslektaşlarımızın gününü tebrik ederiz.

Ağızsız dilsiz hayvan dostlarımızın yaşamına sağlığına onlara neyin var diye soramadan cevap alamadan katkı veren değerli tıp insanları gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız…

Hayvan sağlığı, gıda güvenliği ve zoonoz hastalıklarla mücadele de ayrıca doğrudan halk sağlığının korunmasında önemli yükümlülükleri bulunan köklü bir geçmişe sahip, saygın bir kurumsal yapının mensubu olan tüm meslektaşlarımın Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutlar saygılar sunarım.

Yılın her döneminde özverili çalışmalar sergileyerek hayvan sağlığında ve hayvan hastalıkları ile mücadelede büyük emek sarf eden, sağlıklı gıdalarla beslenmemiz için bütün güçleriyle çalışan siz değerli veteriner hekimlerimizin "dünya veteriner hekimler gününü" kutlar sağlıklı ve başarılı günler dilerim.

Veteriner Hekimler Günü mesajları! 2020 Veteriner hekimler günü sözleri

Veteriner hekimlerimize hayvan sağlığı, gıda güvenilirliği ve dolayısıyla insan sağlığına sundukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlu olsun

Sağlık hizmetleri adına görev yapan tüm veteriner hekimlerin, Dünya Veteriner Hekimler Günü'nü kutluyor, sağlık hizmetlerine sundukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

DÜNYA VETERİNER HEKİMLER GÜNÜ NEDİR?

Veteriner Hekimler Günü, ilk olarak 2008 yılında gündeme gelmiş ve Dünya Veteriner Hekimleri Birliği'nin (WVA) 2000 yılında, her nisan ayının son cumartesi gününü "Veteriner Hekimler Günü" olarak ilan etmesi ile kutlanmaya başlamıştır. Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü (OIE) ve Dünya Veteriner Hekimleri Birliği (WVA); her yıl, ulusal veteriner hekimler dernekleri tarafından hazırlanan en başarılı projeyi ödüllendirmek amacı ile Dünya Veteriner Hekimler Günü Ödülü verilmesine karar aldılar.

 

Veteriner Hekimler Günü mesajları! 2020 Veteriner hekimler günü sözleri ile ilgili etiketler Veteriner 25 Nisan mesaj veteriner hekimler günü hekim hayvan sağlığı kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.