Venom 2 Let There Be Carnage ne zaman çıkacak?

Marvel ile DC evrenleri filmleri ile tanınan tam adıyla Venom: Let There Be Carnage olan Venom 2 ne zaman sorusu birçok hayranı tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Venom 2 ne zaman çıkacak?

2018 yılının Ekim ayında ilk filmi ile beyaz perdede hayranları ile buluşan Venom: Tom Hardy yapımı büyük bir beğeni toplamıştı. Birçok konuda ağır eleştirilere maruz kalmasına rağmen aynı zamanda oldukça sevilen bir yapım olan Venom: Let There Be Carnage için geri sayım başladı.

Venom 2 Ne Zaman Çıkıyor?

İlk sezon için ağır eleştirilere maruz kalan Sony, pes etmeden devam ettiği bu yolda Venom: Let There Be Carnage yapımını bir kez daha duyurdu. Daha öncesinde Venom 2 için 2 Ekim 2020 tarihi gündeme gelse de koronavirüs salgını nedeniyle yapımın 25 Haziran 2021 tarihinde vizyona gireceği söylenmişti.

Venom 2 Let There Be Carnage ne zaman çıkacak?

Ancak bu da gerçekleşmedi. Ve son olarak Venom 2 Let There Be Carnage tarihi 17 Eylül 2021 olarak açıklandı.

Koronavirüs salgınından dolayı önümüzdeki günler içerisinde pek çok yabancı filminde sinemalarda gösterime girmesi beklenirken filmin yakın takipçileri Venom 2 için geri sayıma başlamıştı. Bu yeni filmde Venom’un düşmanı ise çizgi romanlarda oldukça popüler bir karakter olan Carnega olacak.

Venom 2 Let There Be Carnage ne zaman çıkacak? ile ilgili etiketler venom Venom 2
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.