Venezüella'da tansiyon yüksek: Ordu ile halk tekme tokat kavga etti!

Venezüella yaptırımlarla mücadele ederken semptomatik olarak ortaya çıkan yakıt krizi ile uğraşıyor. Vatandaş ile devletin ilişkisini yıpratan bu kriz, sinirlerin gerilmesine neden oldu. Ülkede yer yer ayaklanma belirtileri görülüyor. Olaylardan birinde ise sivil bir vatandaşa yumruk atmak isteyen bir asker halk tarafından lince uğramaktan son anda kurtuldu. O anlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Venezüella'da yaşanan yakıt krizi sinirlerin gerilmesine sebep oldu. Halk ve ordu arasında arbede görüntüleri yaşandı. 

YUMRUK ATMAK İSTEYİP BAŞARAMAYINCA LİNCE UĞRADI

Kalabalık bir gruptan birine yumruk atmak isteyen asker, linç girişimine maruz kaldı. Sivil vatandaşlardan oluşan grup askerlere saldırdı.

İki tarafın da soğukkanlılığını geri kazanması sonucunda olaylar kısa süre içinde tekrar yatıştı ve kavga büyümeden sonlandı. 

 

Venezüella'da tansiyon yüksek: Ordu ile halk tekme tokat kavga etti! ile ilgili etiketler Kavga asker Halk venezuella

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.