Veli Ağbaba'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: "Bedel ödemelidir"

CHP'li Veli Ağbaba, istifa etmeyen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Ağbaba, "Bu sağcı siyasetçileri CHP'ye getirenler bedel ödemelidir. Yarın CHP aleyhine de açıklamalarda bulunacaklar. CHP’nin karşısında bile durabilirler" ifadelerine yer verdi. .

14 Mayıs-28 Mayıs seçimleri ile CHP'de büyük depremlerler yaşanıyor. İlk olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'değişim' çağrısı yaparak Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan bağrağı çekti.

KILIÇDAROĞLU FATURAYI PARTİLİLERE KESTİ

Bu durum karşısında tüm MYK'nın istifasını alan Kılıçdaroğlu, parti örgütü ve örgüt yönetimlerini kendine bağlayarak koltuğunu sağlama aldı.

Daha sonra CHP'nin yeni A Takımı'nda Ekrem İmamoğlu'na yakın hiçbir isme yer vermeyen Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na 'yerini bil, sınırı aşma' mesajı verdi. "Önceliğim İstanbul" diyen Bay Bay Kemal, CHP'li İBB Başkanı'nın önüne set çekti.


Bu durum karşısında İmamoğlu, "Mesele İstanbul'dan ibaret değil" sözleriyle resti çekip aleni bir şekilde CHP koltuğunu istediğini vurguladı.

KILIÇDAROĞLU: KAPTAN OLARAK GEMİYİ LİMANA SAĞLAM GÖTÜRECEĞİM

Kılıçdaroğlu ise yerel seçimlere kadar koltuğu bırakmayacağını ilan ederek "Bir Genel Başkan olarak partimin sadece bugününü ve yakın geleceğini değil, uzun hedefli yapısını da düşünüyorum ve düşünmek zorundayım. Hiç kimse unutmasın, gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Kaptan olarak gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin. Ben CHP'nin bir üyesi olma şerefini, bu partinin Genel Başkanı olma şerefini ömrüm boyunca taşıyacağım. Bu şeref, benden aileme kalacak olan en kıymetli mirastır" dedi.


ŞENER: KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEDİM

Baba - oğul tartışmasının akabinde CHP'yi karıştıran bir olay peş peşe yaşandı. Bu kez sahnede eski CHP'li Abdüllatif Şener yerini aldı. Şener, 14 Mayıs sonuçlarından sonra CHP'den istifa ettiğini katıldığı canlı yayında duyurdu. Şener, bununla da yetinmeyip CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı.

VELİ AĞBABA: KILIÇDAROĞLU BEDEL ÖDEMELİ

Şener'in bu sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na tepkiler gecikmedi. En son olarak topa CHP Malatya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Veli Ağbaba girdi.

Ağbaba, "CHP'yi bu hale kim getirdiyse bedel ödemelidir" diyerek Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.

AĞBABA, "EKREMCİ" MEDYAYA KONUŞTU

Ekrem İmamoğlu yanlısı yayınlarıyla ön plana çıkan Halk TV'ye mülakat veren Ağbaba, "Bir CHP'li olarak şunu çok net söylüyorum. Geçmişte Sinan Aygün'ü, Aydın Ayaydın'ı bugün Abdüllatif Şener'i kimler CHP'ye getirip CHP'ye bu kötülüğü yaptıysa onlar mutlaka bedel ödemeli. Ama görüyoruz ki hala bu konuda bir tek adım atılmadı bu mantık asla kabul edilmez" dedi.

Ağbaba'nın gündeminde sadece Abdüllatif Şener değil, CHP listelerinden 38 vekil koparan küçük ortaklar da vardı.

Geçtiğimiz günlerde Türk siyaseti tarihinin en büyük siyasi tokatçılığına imza atarak grup kuracaklarını ilan eden Gelecek, DEVA ve Saadet'e sert sözlerle yüklenen CHP'li Ağbaba, "Yarın CHP aleyhine de açıklamalarda bulunacaklar CHP'nin karşısında bile durabilirler" dedi

SEÇİM ÖNCESİ "KILIÇDAROĞLU DÜRÜST" SEÇİM SONRASI 'KILIÇDAROĞLU BEDEL ÖDESİN'

Öte yandan Veli Ağbaba'nın aylar öncesi Kılıçdaroğlu için yaptığı bir paylaşım hafızalardaki yerini koruyor...

Bugünlerde "Kılıçdaroğlu bedel ödemeli" diyen Ağbaba o dönem, "Dürüstlüğü, mütevazılığı ve samimiyetiyle tüm Türkiye'yi kucaklayan, hepimize örnek olan Genel Başkanımız..." sözleriyle Kılıçdaroğlu'na methiyeler düzüyordu.


.

Veli Ağbaba'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: "Bedel ödemelidir" ile ilgili etiketler Veli Ağbaba Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.