Velayeti kaybetti, sinir krizi geçirdi!

Futbolcu Emre Aşık, geçtiğimiz gün bakıcısından şiddet gören çocuklarının videosundan sonra eşi Yağmur Aşık'a dava açtı. Mahkeme, 3 çocuğunun velayetini anneden alıp Emre Aşık'a verdi. Çocukları evden alınan Yağmur Sarnıç ise sinir krizi geçirdi.

Tv100'ün haberine göre, Ünlü futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç'ın çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Geçtiğimiz gün çocuğunun bakıcısı tarafından darbedildiğini gören Emre Aşık, 6 yıllık eşi Yağmur Sarnıç'a üç çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtı. Davayı kaybeden Yağmur Sarnıç ise çocuklarını baba Aşık'a teslim ederken sinir krizi geçirdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Aşık, çocukların darp edilmiş fotoğraflarını delil olarak sundu. Cengiz Semercioğlu'nun programında yer alan habere göre; Yapılan araştırmalardan sonra mahkeme çocukların velayetini Yağmur Sarnıç'tan alıp baba Emre Aşık'a verdi. Pedagog ve polis ekipleri eşliğinde çocuklar anne Yağmur Sarnıç'tan alındı. Çocuklarını vermek istemeyen Sarnıç, sinir krizi geçirdi.

Velayeti kaybetti, sinir krizi geçirdi!

Velayeti kaybetti, sinir krizi geçirdi! ile ilgili etiketler Cengiz Semercioğlu Emre Aşık TV100 Yağmur Aşık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.