Vedat Milor'un gençlik hali görenleri hayran bıraktı

Gastronomi yazarı, yemek eleştirmeni ve televizyon programcısı Vedat Milor aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yıllar öncesine ait bir fotoğrafını yayınladı. Takipçileriyle gençlik halini paylaşan Milor'a övgüler yağdı.

67 yaşındaki yemek eleştirmeni ve gurme Vedat Milor sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Milor, 520 bin takipçili Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Milor karesinin altına ise ''Paris yıllarım. Kabadayı Vedat olarak bilindiğim ve ortalığın tozunu attırdığım zamanlar. Restoran eleştirmenliğine giden yolu anlatan @besim_h nin yayına hazırladığı kitap yakında @iletisimyayin tarafından basılacak. Editörümüz Kıvanç Koçak @kafcamus'' notunu düştü.


Vedat Milor'un gençlik hali sosyal medyaya damga vurdu. Yaışıklılığıyla dikkat çeken ünlü eleştirmenin paylaşımına övgüler yağdı.

İşte Vedat Milor'un gençlik hali:

vedat milor

 

Vedat Milor'un gençlik hali görenleri hayran bıraktı ile ilgili etiketler Vedat Milor Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.