Vedat Milor'den öğrenci takipçisine büyük jest!

Ünlü gurme Vedat Milor, bir öğrenci takipçisine ev yapımı konserve hediye gönderdi.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve zaman zaman paylaşımlarıyla gündem olan Vedat Milor, herkesin takdirini topladı.

Milor, kendisine "Vedat Bey, öğrenci evinde 3 kişi kalıyoruz. Makarna harici diğer tatları unuttuk. Böyle kendimizi ana evinde hissedeceğimiz bir hediyeniz yok mudur?" Diye mesaj atan takipçisine kayıtsız kalmadı.

Milor, kendisinden yemek konusunda istekte bulunan takipçisinin bu mesajına, "DM kutunu kontrol et kardeşim" diyerek Twitter'ın özel mesaj bölümünden öğrenciyle iletişime geçti.

Ünlü gurme ile mesajlaşmalarını sosyal medya hesabından yayınlayan kişiye Milor, "Adresini ver kardeşim" dedi. Milor'un takipçisi aldığı mesaj karşısında şaşkınlık yaşadı. "Abi ben tröllüne paylaşmıştım onu şoktayım" diye karşılık veren takipçiye Milor, "İstiyor musun istemiyor musun?" diyerek karşılık verdi.

Vedat Milor'den öğrenci takipçisine büyük jest!

 

Ünlü eleştirmen, sosyal medya üzerinden mesajlaştığı takipçisine annesinin evinde hissetmesi için kargoyla konserve gönderdi. Hediyesi eline geçen takipçi, gelen konserveyi ve Vedat Milor'un içine yazdığı "Kendini ana evinde hissedeceğin tek hediye olmalı" notunu paylaştı.

Vedat Milor'den öğrenci takipçisine büyük jest! - Resim : 2

Vedat Milor'den öğrenci takipçisine büyük jest! ile ilgili etiketler Vedat Milor Öğrenci konserve jest hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.