Vedat Milor'dan yamyamlı Falcao yorumu...

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor'un, günlerdir gündemden düşmeyen yıldız futbolcu Falcao ile ilgili yaptığı yorum sosyal medyayı salladı.

Ülkemizdeki futbol kültürüne ilişkin eleştirilerini de sıralayan Milor'un ''yamyam ritüeli'' benzetmesi sosyal medyada çok konuşulacak cinsten.

İşte Milor'un o paylaşımı...

''Falcao için herhalde bir yüz tane mesaj ve yorum gelmiştir dünden beri. Bence fazla abartmamak lazım. Bu tür heyecanların sonu hüsran oluyor genelde. Beklentileri normal tutmak lazım herkeste. Şahsi fikrimdir: Binlerce kişinin karşılamaya gitmesi de oyuncuyu biraz havalandırıyor.

Türkiye’de sadece Galatasaray değil tüm takımlar için geçerli. Yamyam ritüelleri analojisi yapılabilir. Hani haşlayıp yemeden önce şenlik düzenleniyor ya. İşte biraz bana onu hatırlatıyor çünkü birkaç maç bekleneni veremeyince oyuncu da hoca da topa tutuluyor.

Falcao Kolombiyalı. Ülke mutfağını düşününce bizde beğeneceğini düşündüğüm restoranlar var.''

Vedat Milor'dan yamyamlı Falcao yorumu...

Vedat Milor'dan yamyamlı Falcao yorumu... ile ilgili etiketler Galatasaray Vedat Milor Falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.