Vedat Milor'dan 'en sevdiğiniz tatlı' sorusuna sürpriz cevap!

Ekşi Sözlük'ün ünlülerle soru-cevap etkinliğinin bu haftaki konuğu ünlü gurme Vedat Milor oldu. Milor, sorulara verdiği esprili yanıtlarla okuyanları güldürdü.

Ekşi Sözlük yazarlarının site üzerinden ünlü isimlerle yaptıkları soru-cevap yayınlarının son konuğu ünlü gurme ve Hürriyet yazarı Vedat Milor oldu. Milor, sorulan sorulara sürpriz yanıtlar verdi.

"EN SEVDİĞİM TATLI EŞİMİN DUDAĞI"

Bu yanıtlardan en dikkat çekeni ise bir kullanıcının sorduğu 'En sevdiğiniz tatlı nedir?' sorusuna Milor'un verdiği 'En sevdiğim tatlı eşimin dudağı.' cevabı oldu. Bu cevabı gören sosyal medya kullanıcıları 'Hanımcılıkta son nokta' yorumları yaptı.

"AKILSIZ TELEFON KULLANIYORUM"

Bir dönem sosyal medyada çok konuşulan telefonunu denize düşürüp hiç tepki vermemesi sorulunca da Milor, şu yanıtı verdi:

"O telefon gitti. Yeni telefon alındı hatta cebimde duruyor şu anda. 60 liraya aldım. Akılsız telefon. Çok güzel özellikle ABD ile konuşurken çok iyi oluyor kontörlü konuşuyorum. Şirketlere kanıp faturalıya geçmemek lazım. İyi ki denize düşmüş telefonum, yenisinden çok memnunum. Her işte bir hayır vardır."

Vedat Milor'dan 'en sevdiğiniz tatlı' sorusuna sürpriz cevap! ile ilgili etiketler Vedat Milor en sevdiği tatlı eşimin dudağı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.