Vedat Milor tatil uyarısı yapıp Bodrum'a koşan Melis Alphan'ı tiye aldı

Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlara 'Tatile gitmeyin' uyarılarında bulunan gazeteci Melis Alphan Bodrum'a tatile gidince eleştirilerin hedefi oldu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan gurme Vedat Milor ise Alphan'ın bu hareketini tiye aldı.

Gazeteci Alphan, "Salgın sıfırlanmadan oteller açılsa, seyahat izni verilse dahi, tatile giden insanların COVİD19'a yakalanması halinde o bölgedeki hastanelerin kapasitesi zorlanabilir. Bu açıkcası, tatil yörelerinde yaşayan yerel halka da haksızlık. Bir yaz tatil yapmamak çok mu zor?" ifadeleriyle, insanların tatile gitmemesini istemişti.

Aradan bir süre geçti, sıcaklıklar iyice yükseldi. Tatile gitmeyin diyen Melis Alphan, Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Alphan'ın bu tutarsızlığı kimi kesimler tarafından eleştirilirken, kimileri de bu durumu diye aldı.

"PLAJLARIN SADECE BANA KALMASINI HAYAL EDİYORDUM"

Ünlü gurme Vedat Milor da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda isim vermeden Alphan ile dalga geçti.

"Utandıran itiraf: Salgın döneminde kesinlikle tatile çıkmayın dediğimde aslında plajların sadece bana kalmasını hayal ediyordum." diyen Milor, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazen doluluk olduğu için favori restoranlarını yazmamı istemeyen okuyucularım gibiyim aslında."

Vedat Milor tatil uyarısı yapıp Bodrum'a koşan Melis Alphan'ı tiye aldı

Vedat Milor tatil uyarısı yapıp Bodrum'a koşan Melis Alphan'ı tiye aldı - Resim : 2

 

Vedat Milor tatil uyarısı yapıp Bodrum'a koşan Melis Alphan'ı tiye aldı ile ilgili etiketler Bodrum Vedat Milor tatil melis alphan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.