VEDAŞ kaçak elektrikle mücadelede kararlı

Türkiye'nin kanayan yarası olan kaçak elektrik kullanımıyla ilgili mücadele aralıksız devam ediyor. Mücadelede rakamlar henüz istenilen seviyeye gelmese de firmalar mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

İstatistiklere göre Türkiye'de en çok kaçak elektrik yüzde 51,32 ile Dicle çevresinde kullanılırken, Dicle'nin ardından yüzde 47,56 ile Van Gölü geldi.

Bölgeleri, yüzde 21 ile Aras, yüzde 11 ile Toroslar, yüzde 7.66 ile Gediz izledi.

Rekoru elinde bulunduran bölgeleden birinde faaliyet gösteren Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ise faaliyetlerini gece gündüz demeden sürdürüyor.

Kaçak elektrik oranlarını düşürmeye yönelik çalışmalarıyla ödüllere layık görülen Türkerler Holding şirketlerinden VEDAŞ, Türkiye'nin kronikleşen bu sorununun çözümü için tüm imkanlarını seferber ediyor.

EKİPLERİ SALDIRIYA UĞRASA DA YILMIYORLAR

Bu uğurda kimi zaman çalışanlarına saldırılar düzenlenen VEDAŞ, Türkiye genelinin çok üzerinde olan kayıp kaçak oranını azaltmayı hedefliyor.

İşte Türkiye'deki kayıp kaçak oranları:

VEDAŞ kaçak elektrikle mücadelede kararlı

TEK TIKLA İHBAR

VEDAŞ ayrıca internet sitesi üzerinden kaçak elektrik kullananların ihbar edilmesi yönünde vatandaşların desteğini de bekliyor.

İHBARI BU ADRESTEN YAPABİLİRSİNİZ

 

VEDAŞ kaçak elektrikle mücadelede kararlı ile ilgili etiketler Van VEDAŞ Elektrik kaçak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.