VEDAŞ ekipleri yıkılan elektrik direklerine anına müdahale etti

Van merkeze bağlı istasyon mahallesinde dün gece fırtına nedeniyle yıkılan 2 direk elektrik kesintilerine yol açtı. VEDAŞ ekipleri olumsuz hava şartları ve şiddetli fırtınaya rağmen oluşan arızaya anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini gidermiştir.

Bu arıza nedeniyle yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili olarak VEDAŞ'tan açıklama geldi.

VEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklama şöyle; "Van ilimizde dün akşam saat 19:30 civarında yaşanan olumsuz hava şartları ve şiddetli fırtına nedeniyle merkez mahallelere enerji veren İpekyolu Caddesi İstasyon Mahallesi mevkiinde bulunan hattımıza ait 2 adet direk devrilmiştir. Bu arıza nedeniyle Van merkeze bağlı bazı mahallerde enerji arzında sıkıntılar yaşanmıştır. Ekiplerimiz oluşan arızaya anında müdahale ederek olumsuz hava şartları ve şiddetli fırtınaya rağmen mümkün olan en kısa sürede geçici de olsa gerekli onarımı yaparak sistemi saat 23:25’de enerjilendirmiş ve tüm mahallelerimize enerji akışını sağlamıştır. Bugün geçici olarak giderilen arıza, yıkılan direklerin yerine uygun direklerin dikilip şebekenin aktarılmasına müteakiben tekniğine ve standardına uygun hale getirilerek tümüyle bu bölgeler enerjilendirilmiştir." denildi.

1_1

6

4

VEDAŞ ekipleri yıkılan elektrik direklerine anına müdahale etti ile ilgili etiketler VEDAŞ Van Elektrik direk devrildi ekip müdahele
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.