Vebitcoin battı mı? Vebitcoin kurucusu İlke Baş kimdir?

Thodex skandalının hemen akabinde kripto para borsasında bu sefer de Vebitcoin depremi yaşanıyor. Vebitcoin’in faaliyetlerini resmen durduğu açıklanırken kullanıcıların hesaplarına ulaşılamadığı kaydedildi. Peki, Vebitcoin kurucu ortakları İlke Baş kimdir?

20 Eylül 2017 tarihinde Türk Lirası / Bitcoin işlemi ile faaliyetlerine başlayan kripto para işlem platformu Vebitcoin, 23 Nisan akşamında faaliyetlerini resmen durdurduğunu açıkladı.

VEBİTCOİN BATTI MI?

Vabitcoin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.” ifadelerine yer verildi.

Vebitcoin battı mı? Vebitcoin kurucusu İlke Baş kimdir?

VEBİTCOİN KİMİN?

Kripto para borsasına 2017 yılında giriş yapan Vebitcoin borsasının kurucusunun İlke Baş olduğu ve firmanın merkezinin de Muğla’da bulunduğu kaydedildi.

Kullanıcılar sosyal medya üzerinden Vebitcoin’den bir an önce açıklama yapılmasını bekliyorlar.

Vebitcoin battı mı? Vebitcoin kurucusu İlke Baş kimdir? ile ilgili etiketler vebitcoin İlke Baş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.