Ve pes ettiler! Sözde Ermeni devleti “Artık ben yokum!”dedi!

Dağlık Karabağ’daki Ermeni teröristlerinin sözde lideri Samvel Şahramanyan, bağımsızlık mücadelesine resmen son verildiğini açıkladı.  Şahramanyan, Dağlık Karabağ Cumhuriyeti'nin 1 Ocak 2024'te feshedilmesini öngören kararnameyi imzaladığını ve isteyenlerin Azerbaycan vatandaşı olarak Karabağ’da kalabileceklerine yaşayanların kendilerinin karar vermesi gerektiğini ifade etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Azerbaycan’ın kararlı duruşu ve teröre taviz vermemesi,ermenilerin bir hayalini daha bitirdi.


SÖZDE DAĞLIK KARABAĞ DEVLETİ VARLIĞI SONA ERDİ!


Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki sözde “Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Devleti” faaliyetini durdurduğunu duyurdu. Ayrılıkçıların sözde lider Samvel Şehrimanyan konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Şamyel Şahramanyan sözde Dağlık Karabağ Cumhuriyeti’nin dağılmasına ilişkin kararnamesini imzaladığını duyurdu.


"İSTEYENLER AZERBAYCAN VATANDAŞI OLABİLİR”

Şahramanyan açıklamasının devamında Ermenistan’a gitmeyen ve Karabağ’da kalan ermenilere de çağrıda bulunarak, ”1 Ocak 2024 tarihine kadar sözde devlet bakanlıklarına bağlı tüm devlet kurum ve kuruluşları feshedilecek ve sözde devletin varlığı da feshedilecek.Bu kararnamenin yürürlüğe girmesinden sonra,cumhuriyet dışında yaşayanlar da dahil olmak üzere,Dağlık Karabağ halkı,Azerbaycan Devleti’nin yeniden entegrasyon şartlarına aşina olmalı ve Azerbaycan Devleti’nde,gelecek de Dağlık Karabağ’da kalma isteği ve olasılığı için bağımsız ve bireysel karar vermelidir.” dedi.

Ve pes ettiler! Sözde Ermeni devleti “Artık ben yokum!”dedi! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.