Vatanım Sensin 17. bölümde heyecan dorukta! Cevdet, Eşref Paşa'yı vuracak mı?

Vatanım Sensin 17. bölümde heyecan dorukta... Geçen hafta yayınlanmayan Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Cevdet, Yunanlıların güvenini kazanmak için Eşref Paşa'yı vuracak mı? Eşref paşa'nın mektubu kumandan Vasili'ye ulaşacak mı? Bu sorunun yanıtı Vatanım Sensin 17. bölümde olacak. İşte Vatanım Sensin 17. bölüm 2. fragmanı...

Vatanım Sensin 17. bölüm 2. fragman yayınlandı. Geçen hafta yayınlanmayan Vatanım Sensin 17. bölüm izleyiciyle buluşuyor. Mustafa Kemal'in verdiği görevi yerine getirebilmek için Cevdet'in Yunanlıların güvenini yeniden kazanması gerekmektedir. Vatanım son bölümde Eşref Paşa'yı yakalayan Cevdet'in bu kez Eşref Paşa'yı vurması gerekiyor. Eşref Paşa ise Yunan kumandanı Vasili'ye bir mektup yazarak herşeyi anlatır. Peki Cevdet, Eşref paşa'yı vurabilecek mi? Eşref paşa'nın mektubu Vasili'nin eline geçecek mi? İşte Vatanım Sensin 17. bölüm 2. fragmanı ve bölüm özeti.

Bir hafta gecikmeli olarak yayınlanacak olan Vatanım Sensin 17. bölümünde kendisini kanıtlamak zorunda kalan Eşref Paşa’yı vurması gerekiyor. Hilal, Leon’a şaşırtıcı bir itirafta bulunuyor. Peki, Cevdet Eşref Paşa’yı vuracak mı? Hilal neden Leon’a tokat attı? Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar detayda!

Perşembe akşamı yayınlanacak Vatanım Sensin 17. bölümde geçtiğimiz hafta esir olmaktan son anda kurtulan Cevdet'in tarafını belli etmesi ve gizli görevde açığa çıkmaması için Eşref Paşa'yı öldürmesi isteniyor. Eşref Paşa ise bu duruma kayıtsız kalamaz ve ölmesi durumunda Vasili'ye her şeyi anlatan bir mektubun iletileceğini Cevdet'e söylüyor. Vasili'ye teslim edilecek bu mektupta Cevdet ile alakalı tüm oyunlarının detayının yazacağını ve ona göre son kez düşünmesi gerektiğini belirtiyor. Heyecanla beklenen Vatanım Sensin 17. bölüm 2 Mart Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

vatanm_sensin_17

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cevdet'in hain durumuna düşmesi sonucunda; Yunanların yanında tekrardan yer alabilmesi için büyük bir sınavı geçmesi gerekmektedir. Mustafa Kemal'in emriyle bu vazifesine devam etmesi büyük önem taşımaktadır. Fakat bu göreve devam edebilmesi için tekrardan Yunanların güvenini kazanmalı ve Eşref Paşa'nın hayatına son vermesi gerekir. Vasili, Cevdet'in kendisini kanıtlayabilmesi için Eşref Paşa'yı onun öldürmesi gerektiğini söylüyor. Eşref Paşa'nın yanında yer alanlar, Cevdet'i hedef gösteriyorlar! Tevfik ile karşı karşıya gelen Cevdet, büyük hesaplaşmaları için gün sayıyor. Azize ise Tevfik'e gizli sırrını açıklıyor!Hilal, Leon'a Halil İkbal'in kendisi olduğunu açıklıyor; ablası Yıldız ile büyük yüzleşmesi gerçekleşiyor. Hilal'in gizli duygularını öğrenmek isteyen Yıldız, Hilal'i köşeye sıkıştırıyor!


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cevdet, ölümden beter olan sürgün yıllarına geri dönmek istememektedir ancak tutuklanması elini kolunu bağlar. Cevdet'in durumu, Azize'nin içini acıtsa da Tevfik'e verdiği sözden geri dönmeyeceğini herkese açıklar.Cevdet'in sonu ise Tevfik'in bayramı olur. Hücredeki kan kardeşini son kez göreceğini düşünen Tevfik, onun canını yakmaktan büyük haz alır. Bu sürede Cevdet, sadece kaçmasının da bir çözüm olmayacağını anlamıştır. Aynı zamanda görevine geri gelmek zorundadır; ancak bu neredeyse imkansız gibi gözükmektedir.

Vatanım Sensin 17. bölümde heyecan dorukta! Cevdet, Eşref Paşa'yı vuracak mı? ile ilgili etiketler vatanım sensin 17. bölüm Vatanım Sensin cevdet eşref paşa vatanım sensin 17. bölüm 2. fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.