Vatandaştan Davutoğlu'na tepki: Davanızı satmayacaksınız!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adana’da yaptığı esnaf ziyaretlerinde iki ayrı vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Davutoğlu’na seslenen bir vatandaş “Davanızı satmayacaksınız, Recep Tayyip Erdoğan’a ihanet ediyorsunuz” dedi.

Bir dizi programa katılmak üzere Adana'ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ilk olarak partisinin Adana İl Başkanlığınca merkez Çukurova İlçesi Tellidere Mahallesi'nde düzenlenen açık hava mitingine katıldı. Davutoğlu, mitingin ardından Seyhan ilçesi Pazaryeri Caddesi üzerindeki esnafa ziyarette bulundu. Davutoğlu, gezisi sırasında bir esnaf ile bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A İHANET EDİYORSUN"

Esnaf olan bir vatandaşın tepkisiyle karşılaşan Davutoğlu'na daha sonra cadde üzerinden kendisini gören bir vatandaş tepki gösterdi. Davutoğlu'nu davasını satmakla suçlayan vatandaş "Recep Tayyip Erdoğan'a ihanet ediyorsun" dedi. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Vatandaştan Davutoğlu'na tepki: Davanızı satmayacaksınız! ile ilgili etiketler Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.