Vatandaşların tepkisiyle karşılaşan Fox TV muhabiri deprem bölgesinden kovuldu

Kahramanmaraş'ta depreme yönelik provokatif yayın yapan Fox TV muhabirine vatandaşlar sert tepki gösterdi. Deprem bölgesinden kovulan muhabir, vatandaşların tepkisi karşısında ne yapacağını bilemeyince spiker araya girerek yayını kesmek zorunda kaldı.

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ilde büyük yıkımlara ve acı kayıplara neden oldu. Bu depremlerin yaraları henüz sarılmadan dün akşam Hatay'da peş peşe depremler meydana geldi. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden geriye enkaz yığınları ve vefat eden vatandaşların toplu mezarları kaldı. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremler sonrasında tüm Türkiye tek yürek oldu. Birçok ilden deprem bölgesine yardımlar ulaştırıldı. Devletin tüm kurumları harekete geçti.

Binlerce insanın hayatını kaybettiği 11 ilde büyük bir özveri ile çalışmalar devam ederken, muhalif yayın mecralarında ise yersiz eleştirilerle karalama kampanyası yapılıyor.

VATANDAŞLAR FOX TV MUHABİRİNE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Bu konuda en çok yayın yapan kanallardan biri olan Fox TV, Kahramanmaraş'ta yaptığı yayında büyük bir şoka uğradı.

PROVOKATİF YAYINA VATANDAŞLAR ENGEL OLDU

Yaptığı provakatif yayınlarla dikkat çeken Fox TV muhabiri, kendisine mikrofon uzatılan depremzedenin, "Yapmayın insanlar ölmüş yapmayın ya. Herkes can derdinde daha siz çekme derdindesiniz." tepkisiyle karşılaştı.

'ÇEK GİT' DİYEREK KOVDU

Daha sonra anonsuna devam eden muhabir, başka bir vatandaş tarafından gelen "Çekilin gidin, kırarım bunu. Kırdırmadan çek git ne olursun. Git kelimesini anlıyorsun değil mi?" sözleriyle bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldı.

SPİKER YAYINI KESTİ

Büyük bir tepkiyle karşılaşan ve bölgeden uzaklaşan muhabirin imdadına ise İlker Karagöz yetişti.

Karagöz, "Sevgi tamam." diyerek yayına ara verdi.

Vatandaşların tepkisiyle karşılaşan Fox TV muhabiri deprem bölgesinden kovuldu

Vatandaşların tepkisiyle karşılaşan Fox TV muhabiri deprem bölgesinden kovuldu ile ilgili etiketler Fox TV deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.