Vatandaşların gözü Mart'ta çıkacak olan TOGG’da! İlan siteleri hareketlendi

Dün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Togg’un Bursa Gemlik fabrikası açıldı. Mart ayında satışa çıkacak olan Togg, ilan sitelerini hareketlendirdi. Vatandaşlar Togg’u satın almak için arabalarını ilana koydu. İşte detaylar…

Dün Cumhuriyetin 99.’uncu yıl dönümünde Türkiye’nin Otomobil Girişimi Grubu’nun (TOGG) Bursa Gemlik’teki fabrikasının açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. İlk otomobil seri üretim bandından inerken, mart ayına kadar burada üretilecek olan araçlar teste gidecek.

Vatandaşların gözü Mart'ta çıkacak olan TOGG’da! İlan siteleri hareketlendi

VATANDAŞLAR MART AYINI BEKLİYOR 

Çeşitli testleri geçmesinin ardından TOGG 2023 yılının mart ayında satışa sunulacak. İlk etapta şubat ayında ön talep toplanacak. TOGG’un satışı bayi üzerinden değil direkt olarak temas noktaları üzerinden gerçekleşecek. İlk temas noktası Zorlu Center’da yapılacakken, ön sipariş başlayana kadar 7 bölgede 20 temas noktası kurulacak. 

Vatandaşların gözü Mart'ta çıkacak olan TOGG’da! İlan siteleri hareketlendi - Resim : 2

İLAN SİTELERİ HAREKETLENDİ

TOGG’un mart ayında piyasaya gireceği düşünüldüğünde daha aylar öncesinden pek çok vatandaşın aracını satışa çıkardığı gözleniyor. 

Vatandaşların gözü Mart'ta çıkacak olan TOGG’da! İlan siteleri hareketlendi - Resim : 3

İlan sitelerinde vatandaşların ‘TOGG alacağım için aracımı satıyorum’ diyerek ilan verdikleri ve bu tip ilanların sayısının arttığı görülüyor.

Vatandaşların gözü Mart'ta çıkacak olan TOGG’da! İlan siteleri hareketlendi - Resim : 4

TOGG C-SUV’A 6 FARKLI RENK SEÇENEĞİ

TOGG dün yaptığı paylaşımla 2023’ün ilk çeyreğinde satışa sunacağı C-SUV modelinin renklerini paylaştı. Açıklamada, C-SUV’un 6 farklı renk seçeneğine sahip olacağı ve bu renklerin isimlerini Türkiye’nin güzelliklerinden aldığı belirtildi. İsimler ise Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale şeklinde sıralandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz’i temsilen TOGG’un yeşil renginin de olmasını istedi. 

Vatandaşların gözü Mart'ta çıkacak olan TOGG’da! İlan siteleri hareketlendi ile ilgili etiketler Otomobil TOGG Yerli otomobil