Vatandaşların bakkallara olan 35 bin liralık borcu ödendi!

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, vatandaşların 6 bakkala olan 35 bin 600 TL'lik borcunu ödedi. Yaşar Coşkun, ramazan bereketini paylaştıklarını belirterek, ''İnsanlığın iyiliğe her şeyden daha çok ihtiyacı olduğu bugünlerde bir nebze de olsa ihtiyaç sahiplerimize derman olmaya çalışıyoruz'' dedi.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, Adapazarı'nın Karaman, Korucuk, Karaosman ve Kömürpazarı Mahalleri ile Erenler'in Küpçüler Mahallesi'nde bulunan 6 bakkalı ziyaret etti. Vatandaşların bakkallara olan 35 bin 600 TL'lik borcu ödendi.

Vatandaşların bakkallara olan 35 bin liralık borcu ödendi!

Yaşar Coşkun, ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine derman olmaya çalıştıklarını belirterek, "Komşusu açken tok yatan, bizden değildir hadis-i şerifini her zaman kendisine şiar edinmiş bir millet olarak, medeniyetimizin anlamlı miraslarından zimem defteri ile ramazan bereketini paylaşıyoruz. İnsanlığın iyiliğe her şeyden daha çok ihtiyacı olduğu bugünlerde bir nebzede olsa ihtiyaç sahiplerimize derman olmaya çalışıyoruz. Bugün 6 adet bakkalımızın defteri alınarak, veresiye alan vatandaşlarımızın borçları ödendi. Destek ve duaları için tüm üyelerimize teşekkür ederiz" diye konuştu.

Vatandaşların bakkallara olan 35 bin liralık borcu ödendi! ile ilgili etiketler MÜSİAD borç bakkal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.