Vatandaşlara tahsis edilen “TUR”la yaralılar nakledildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla depremle ilgili faaliyetlerde kullanılmak üzere tahsis edilen Cumhurbaşkanlığına ait özel uçak "TUR"la arama kurtarma çalışmalarına katılacak 50 madencinin götürüldüğü Gaziantep'ten 14 yaralı Ankara'ya nakledildi.

Uçakta bulunan sağlık görevlileri, aralarında çocuk ve yaşlıların da olduğu yaralıların kontrollerini yaptı, yolculuk süresince gerekli ilk müdahalelerde bulundu.

Uçaktaki depremzedelerden Selma Aknacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Vatandaşlara tahsis edilen “TUR”la yaralılar nakledildi

Mehmet Ali Aknacar da tedavi için Ankara'ya nakledilmelerinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şükranlarını sunarak, "Ben 80 yaşındayım, şimdiye kadar böyle yardımseverlik görmedim." diye konuştu

Depremzede Mehmet Bağcı da duygularını, "Allah devlete zeval vermesin. Depremden kurtulduğumuza şükrediyoruz. Çocuğumu Ankara'ya götürüyorum, o sağlığına kavuşsun yeter, mal mülk yalan. Hiçbir şeyimiz kalmadı, canımızı kurtardık. Allah devleti başımızdan eksik etmesin." sözleriyle dile getirdi.

Vatandaşlara tahsis edilen “TUR”la yaralılar nakledildi - Resim : 2

Ankara Esenboğa Havalimanı'na getirilen yaralılar, tedavileri için Ankara Bilkent Şehir Hastanesinden doktor ve sağlık personeli refakatinde havalimanında bekleyen ambulanslarla Bilkent ve Etlik şehir hastanelerine gönderildi.

Vatandaşlara tahsis edilen “TUR”la yaralılar nakledildi ile ilgili etiketler deprem uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.