Vatandaşlar sel oldu Yenikapı'ya aktı!

AK Parti tarafından Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" için milyonlar Yenikapı'ya aktı.

Mitingin gerçekleştirileceği alana konuşmaların yapılacağı dev bir platform kuruldu. "Büyük Türkiye Güçlü Lider İster" yazılarının yer aldığı platforma iki dev ekran yerleştirildi.

Ayrıca meydanın birçok yerine vatandaşların mitingi daha rahat takip etmeleri için dev ekranlar yerleştirildi, vinçlere hoparlörler takıldı. Alana "Büyük Türkiye Güçlü Lider İster" yazılı dev pankartla AK Parti ve Türk bayrakları da asıldı.

Vatandaşlar sel oldu Yenikapı'ya aktı!

Saat 17.00'deki miting için güvenlik noktalarından alana girenlere AK Parti ve Türk bayraklarının yanı sıra su ve yağmurluk dağıtıldı.

Vatandaşlar sel oldu Yenikapı'ya aktı! - Resim : 2

Öte yandan alanda sağlık görevlileri sedyelerle beklerken, alan dışında çok sayıda ambulans hazır tutuldu. Vatandaşların ihtiyaçları için çok sayıda seyyar mescit ve tuvalet de alana kuruldu.

Vatandaşlar sel oldu Yenikapı'ya aktı! - Resim : 3

Miting meydanı izdiham yaşanmaması için bariyerlerle kısım kısım ayrıldı.

Vatandaşlar sel oldu Yenikapı'ya aktı! - Resim : 4

Televizyon kanalları ve medya mensupları mitingi kendilerine ayrılan platform ve meydan içerisinden takip etti.

Vatandaşlar sel oldu Yenikapı'ya aktı! - Resim : 5

 

Vatandaşlar sel oldu Yenikapı'ya aktı! ile ilgili etiketler Yenikapı AK Parti Erdoğan istanbul büyük mitingi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.