Vatandaşlar sahura Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile uyandı

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği “Sahur Devriyesi” programına katılan sanatçı Safiye Soyman ile Faik Öztürk ilçe sakinlerine renkli bir sahur yaşattı. İkili bir yandan davul çalıp maniler söyledi bir yandan da vatandaşlarla sohbetler edip keyifli zaman geçirdi.

Yıldıztepe Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlikte Soyman ile Öztürk gece yarısı mahallenin sokaklarında dolaşmaya başladı. Öztürk’ün çaldığı davulun sesine eşlik eden Soyman, “Ramazan geldi hoş geldi, Safiye ile Faik geldi” diyerek maniler söyledi.

Vatandaşlar sahura Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile uyandı


ESPİRİLERİYLE HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Davulun sesiyle sahura kalkanlar karşılarında ünlü ikiliyi görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kimi el salladı kimi evinden çıkıp onlarla fotoğraf çekildi. Salınan sepetleri pideyle dolduran Öztürk yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Program sosyal medya üzerinden online olarak da yayınlandı. Programa telefonla bağlanan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da Soyman ve Öztürk’e hoş geldin deyip sohbet etti. Çok güzel bir Ramazan gecesi geçirdiklerini söyleyen Soyman, “Çok güzel bir program oldu. Bizi çok heyecanlandırdı. Başta başkanımız Lokman Çağırıcı olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Her sene devam etmesini isterim” dedi.

Vatandaşlar sahura Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile uyandı - Resim : 2

Vatandaşlar sahura Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile uyandı ile ilgili etiketler Safiye Soyman Bağcılar sahur faik öztürk sahur devriyesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.