Vatandaşlar isyan etti! 5 gündür suları kesik

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir mahallede 5 gündür suların kesik olması nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Kurban Bayramı'na susuz girmek istemediklerini belirten vatandaşlar sokağa çıkarak tepki gösterdi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir mahallede vatandaşlar, 5 gündür sularının kesik olduğunu belirtip, Kurban Bayramı'na susuz girdikleri için tepki gösterdi.  

Vatandaşlar isyan etti! 5 gündür suları kesik

İlçeye bağlı İsmet İnönü Mahallesi Şahin Tepesi mevkiinde oturanlar, 5 gündür sularının akmaması nedeniyle tepki gösterdi. Mahallede oturan yüzlerce kişi, sokağa çıkıp su kesintisinin sona ermesini istedi.

Vatandaşlar isyan etti! 5 gündür suları kesik - Resim : 2

Kurban Bayramı arifesinde yaşanılan su kesintilerinden dolayı çok sıkıntı yaşadıklarını belirten mahalle halkı, bunu çözecek kurumların görevini yapmalarını istedi. Havaların sıcak seyretmesinin de üstüne eklendiğinde durumun tahammül edilemeyecek hale geldiğini belirten vatandaşlar, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) yetkililerinin soruna bir an evvel çozum bulmalarını istedi.

Vatandaşlar isyan etti! 5 gündür suları kesik - Resim : 3

Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan HATSU ise su kesintilerinin sorumlusunun kendileri olmadığını, elektrik kesintisi nedeniyle suların kesildiğini bildirdi.

Vatandaşlar isyan etti! 5 gündür suları kesik ile ilgili etiketler Hatay İskenderun su kesntisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.