Vatandaşlar FETÖ elebaşı Gülen'in kuklasını astı! Darısı gerçeğinin başına...

Beylerbeyi'nden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürüyen vatandaşlar, teröristbaşı Fethullah Gülen'in boynuna yağlı urgan geçirilmiş, elleri zincirlenmiş bir kuklasını taşıdılar...

Vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenleri için Beylerbeyi'nden yola çıkarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürüdü. Yürüyüşte bir vatandaşın yaptığı, elleri zincirli, boynuna urgan geçirilen Fetullah Gülen kuklası dikkat çekti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde şehitler anılıyor. Vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenleri için ellerinde bayraklarla Beylerbeyi'nden yola çıkarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar yürüdü. Yoğun güvenlik önlemi altında vatandaşlar, üst aramasının ardından köprüye alındı.

İZİN VERİLİRSE KÖPRÜDE ASACAKLAR

Yürüyüşe gelen vatandaşlardan birinin yanında sürükleyerek getirdiği Fetullah Gülen kuklası ise dikkat çekti. Boynuna urgan geçirilmiş, elleri zincirlenmiş terör örgütü başı Fetullah Gülen'in kuklasıyla vatandaşlar darbe girişimini protesto etti.

Kuklayı yapan vatandaş, “İzin verirlerse köprüye çıkaracağız, güvenlik noktasına bağlı. İnsanlar sadece bayrak sallayarak içini boşaltamıyor. Böyle simgesel şeyler istiyorlar, ellerinden gelip yapamayanlar da var mesela. Hiç olmazsa rahatlıyoruz bunu görünce. Bakalım alabilirsek bunu içeri, belki köprüde sallandırırız” şeklinde konuştu.

fetosI_maket

Vatandaşlar FETÖ elebaşı Gülen'in kuklasını astı! Darısı gerçeğinin başına... ile ilgili etiketler Fetullah Gülen kukla
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.