Vatandaşlar Başkan Kocaoğlu ve İZBAN'a ateş püskürdü...

İzmir'de banliyö hattı işletmeciliği yapan İZBAN'ın son zamanlarda rötar üstüne rötar yapması vatandaşları isyan ettirdi. İzmirliler İZBAN ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sosyal medyadan tepki yağdırdı.

İzmirliler, Türkiye'nin en büyük şehir içi toplu taşıma sistemi İZBAN'ı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu sosyal medyada etiketleyerek tepkilerini dile getirdiler.

Oda TV'nin haberine göre, metro seferlerinin sık sık aksamasından, gelmeyen trenlerden, rötarlardan, sıkışık vagonlardan ve seferlerin saatlerinden şikayetçi olan vatandaşların, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da etiketleyerek, seslerini duyurmaya çalıştıkları görüldü.

Metro istasyonlarında büyük izdihamlar yaşandığı gözlenirken, yoğunluktan dolayı vagonların havasız kaldığı da belirtildi.

İşte sosyal medyadaki o tepkiler:

izban

izban2

izban3

izban4

izban5

izban6

izban7

izban8

Vatandaşlar Başkan Kocaoğlu ve İZBAN'a ateş püskürdü... ile ilgili etiketler İZBAN İzmir Aziz Kocaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.