Vatandaşlar, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesine akın etti!

İstanbul'un Fethi’nin 569. yıl dönümü kutlaması ve Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni için Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ndeki hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar törene katılmak için adeta akın etti. Superhaber muhabiri Mevlüt Yüksel son gelişmeleri aktardı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul'un Fethi’nin 569. yıl dönümü kutlaması ve Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni için Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ndeki hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ilk fidanın dikileceği Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne 350 yaşında olan zeytin ağacı ve 50 yaşında olan ıhlamur ağaçları da dikildi. Ayrıca fethin yıl dönümünü simgelemek amacıyla alana 569 tane fidan dikildi.

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek İstanbul'un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni kapsamında Solo Türk, gösteri uçuşu yaptı.

Vatandaşlar fidan dikim törenine katılmak için İstanbul'un dört bir yanından Atatürk Havalimanı'na adeta akın ediyor. 

Superhaber muhabiri Mevlüt Yüksel, törenden önceki son durumu aktardı. 

 

Vatandaşlar, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesine akın etti! ile ilgili etiketler Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Fidan dikim töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.