Vatandaş ifşaladı: İBB'nin metro yalanı pes dedirtti!

CHP'li İBB'nin Kaynarca - Pendik - Tuzla metro inşaatının tanıtım pankartları arkasında hiçbir çalışma yapılmadığı, imalat alanının çalılıktan ibaret olduğu ortaya çıktı.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yıllardır yapımını tamamlayamadığı Kaynarca - Pendik - Tuzla metrosu ile ilgili paylaşılan bir video büyük tepki çekti. 

REKLAM ÇOK, ÇALIŞMA YOK

Metro inşaatının tanıtım pankartları arkasında hiçbir çalışma yapılmadığı, imalat alanının çalılıktan ibaret olduğu ortaya çıktı.

Vatandaş ifşaladı: İBB'nin metro yalanı pes dedirtti!

"BİR KEZ OLSUN ÇALIŞMA YAPILDIĞINI GÖRMEDİM"

O bölgede yıllardır panoların asılı olduğunu iddia eden bir vatandaş "Hafta içi her gün bu bölgeden işe gidip geliyorum. Bir kez olsun çalışma yapıldığını görmedim. Bir gün merak edip panoların arkasında ne olduğuna bakmak istedim. Gördüğüm şey şaşırtmıştı. Bir kazma kürek dahil vurulmamış yılladır." dedi. 

Vatandaş ifşaladı: İBB'nin metro yalanı pes dedirtti! - Resim : 2

"BU SAHTEKARLIK SUÇUNA GİRMİYOR MU?"

Videonun sosyal medyada paylaşılması üzerine çok sayıda İstanbullu tepki gösterdi.

"16 milyon İstanbullu bu vurdumduymazlığı hak etmiyor" diyen vatandaşlar, "Bu sahtekarlık suçuna girmiyor mu?" yorumları yaptı. 

Vatandaş ifşaladı: İBB'nin metro yalanı pes dedirtti! ile ilgili etiketler İBB metro

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.