Vatandaş İBB'ye isyan etti! Uzunçayır metrobüs durağında iskele çilesi

Bozulan, yolda kalan İETT otobüsleri nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan İBB'ye bir tepki de Uzunçayır'da metrobüs girişine kurulan iskele için geldi. Metrobüs durağının metro yönündeki girişine kurulan iskele, geçişlerin zorlaşması sebebiyle yığılmaya sebep oldu. Vatandaşlar Beyaz Masa'ya şikayet yağdırarak duruma tepki gösterdi.

İstanbul'da bozulan, yolda kalan toplu taşıma araçları nedeniyle eleştirilerin odağında olan İBB, haftanın ilk gününde yine tepkileri üzerine çekti. Yenişafak'ta yer alan habere göre, Uzunçayır metrobüs durağının metro yönündeki girişine iskele kuruldu. Girişin neredeyse yarısını kaplayan iskele yüzünden geçişler zorlaştı.

Vatandaş İBB'ye isyan etti! Uzunçayır metrobüs durağında iskele çilesi

Haftanın ilk iş gününde sabah saatlerinde yaşanan yolcu yoğunluğu, konulan iskelenin yarattığı zorlukla birleşince söz konusu noktadan geçişler çileye döndü.

 BEYAZ MASA'YA ŞİKAYET YAĞDI

Vatandaşlar, sosyal medyada İBB'ye tepki gösterdi, İBB Beyaz Masa'ya da şikayetler yağdırdı. Yığılma yaşanan noktada koronavirüs bulaş riski artarken, mesafe kuralına uymak imkansız hale geldi.

 

Vatandaş İBB'ye isyan etti! Uzunçayır metrobüs durağında iskele çilesi ile ilgili etiketler İBB uzunçayır metrobüs durağı iskele beyaz masa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.