Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in ölümüyle ilgili kafa karıştıran yorum...

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker, Beşiktaş'taki otel odasında ölü bulundu. Aker'in önce Şaşmaz'ı vurduğu sonra da intihar ettiği öne sürülürken, bu iddiaya ünlü adli bilimler uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy'dan itiraz geldi

Cihannüma Mahallesi'ndeki lüks bir otelin görevlileri, bir odadan silah sesleri gelmesi üzerine, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, girdikleri odada, sunucu Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker isimli kadını, silahla vurulmuş olarak buldu. Yapılan kontrolde, sırtına kurşun isabet eden Şaşmaz ile başından vurulan kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Bu arada, otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

wewetwe

"GÖZALTI YOK"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma kapsamında, nöbetçi cumhuriyet savcısının söz konusu otel odasında inceleme yaptığı belirtildi.

Açıklamada, cenazelerin otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüleceği bildirildi.

twetwetwetwet

ÖNCE VURDU SONRA İNTİHAR ETTİ İDDİASI

Yaşanan bu acı olay üzerine eski manken Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'a takıntılı bir ilgi duyduğu ve bu nedenle Şaşmaz'ı öldürdüğü öne sürüldü.

Medyada yer alan iddialara göre; Filiz Aker, otel odasına çağırdığı Vatan Şaşmaz'ı sırtından 4 kurşun ile vurdu, daha sonra intihar etti.

Ancak Adli Tıp incelemesi sonuçlanmadan yapılan bu erken yorumlara ünlü bir isimden itiraz geldi.

Adli bilimler uzmanı, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, olayla ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı.

Acı olayın hemen ardınan yapılan erken analizlere tepki gösteren Prof. Dr. Sevil Atasoy, "Ne malum belki her ikisini başka biri vurdu, durun bakalım." ifadelerini kullandı. / SuperHaber

Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in ölümüyle ilgili kafa karıştıran yorum... ile ilgili etiketler vatan şaşmaz filiz aker
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.