Vatan Şaşmaz hakkında kahreden detay! Ölmeden bir gün önce...

Sunucu Vatan Şaşmaz'ın 5 yıldızlı bir otelde öldürülmesinin ardından kahreden gerçek ortaya çıktı.

Vatan Şaşmaz, dün akşam Beşiktaş'ta lüks bir otelin 10'uncu katında Filiz Aker tarafından tabancayla öldürüldü. Ünlü sunucunun hayatını kaybetmesinin ardından herkesi şoke eden detaylar gelmeye devam ediyor.

DOĞACAK ÇOCUĞUNUN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMİŞ

13 Eylül 2015 tarihinmde evlendiği Yasemin Adalı 5 aylık hamile olan Şaşmaz'ın, otel odasında korkunç bir cinayete kurban gitmeden sadece bir gün önce doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrendiği ortaya çıktı.


"ÇOCUK KARARI OLMASAYDI EVLENMEZDİM"

43 yaşındaki sunucu, daha önce verdiği bir röportajda, "Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, baraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Artık 20’li yaşlarda da değiliz. Ben 41 yaşındayım, eşim 38. Belli bir yaştan sonra evlenmenin bir esprisi kalmıyor. Önemli olan aile olabilmek" ifadelerini kullanmıştı.

Vatan Şaşmaz hakkında kahreden detay! Ölmeden bir gün önce... ile ilgili etiketler Hamile cinsiyet vatan şaşmaz filiz aker şoke eden detay yasemin adalı
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.