Vasiyetini hazırlamıştı! Gitgide zayıflayan Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında korkunç açıklama

Zayıflamak uğruna 2016 yılında geçirdiği mide küçültme ve gastrik bypass ameliyatından sonra hızla kilo vermeye başlayan ve dumping sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, 70 kilodan 45 kiloya düşmüştü. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Serengil, son sağlık durumuyla ilgili sevenlerini korkutan bir açıklamada bulundu.

Seren Serengil, çok kilolu olmamasına rağmen 2016 yılında tüp mide ameliyatı geçirdi ve aynı zamanda bağırsaklarını da bağlattı. Ancak Serengil'in kilolarıyla birlikte sağlığı da erimeye başladı.

Seren Serengil

AMELİYAT ŞART

50 yaşındaki ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, geçirdiği mide ameliyatı yüzünden ölümle burun buruna kaldı. Serengil'i doktorları 'geri dönüşüm ameliyatı şart' diye uyardı.

70 kilodan 45 kiloya kadar düşen ve yeniden sağlığına kavuşmak için çabalayan Serengil, kendisine geri dönüşüm ameliyatı yapılacağını açıkladı. 50 yaşındaki şarkıcı, yaşadığı 'dumping sendromu' süreciyle ilgili son durumu da şöyle paylaştı:

''MASADA KALABİLİRMİŞİM...''

"Zor bir dönem geçiriyorum. 45 kiloyum. Safra kesesi ameliyatı için tek başına narkoz alınmasını istemediler. Geri dönüşüm ve safra kesesi ameliyatını beraber yapacaklar. Ameliyatın zor olduğu ve ameliyat masasında kalabileceğim söylendi ama bu şekilde de 1.5 yıl yaşamazmışım."

Seren Serengil


Geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılan ve böbrek taşı düşürdüğü, safra kesesi ameliyatı da olması gerektiği öğrenilen Serengil, vasiyetini hazırladığını açılayarak hayranlarını endişelendiren bir paylaşımda bulunmuştu. Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaleme almıştı;

''VASİYET VİDEOSU ÇEKTİM''


''Noynoy ve Tokyo bensiz nasıl yaşar? Onlara kim bakar? Benim gibi gözünden kim sakınır? Kim kendinden önce onları düşünür? Olamayacağını biliyorum ya, ondan korkuyorum bana bir şey olmasından.. Bu sabah; “Su içmeliyim, su içmeliyim, su içmeliyim” telkininde bulundum.. Yine kendim için değil onlardan ayrılmamak için. Dün vasiyet videosu çektim telefonumda. Olur da aniden bir şey olur diye. Hayat bu. Ben başıma geleni kabullenen hastalık oldu diye kendimi yatağa bağlayacak biri değilim savaşçıyım ben. O nedenle bir gün hastanede bir gün karşınızda görüp şaşırtıyorum sizi nasıl olur da bu kadar hastayken ayakta diyorsunuz doktorlarla inatlaşmalarımı yayına gitmem gerekiyor demelerime şahit olsanız o zaman daha iyi anlarsınız bendeki yaşam aşkını ve mesleğimi sevişimi… Ama bir gün gelir savaşamayabilirim de… Yenilebilirim de… Her şey olabilir. Ama ben yine savaşıp kilo alıp iyileşip Allah’ın bana verdiği güzel yaşamımı uzatmaya ve siz sevdiklerimden ailemden köpeklerimden ayrılmamak için elimden geleni yapacağım.”

 Seren Serengil

 

 

Vasiyetini hazırlamıştı! Gitgide zayıflayan Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında korkunç açıklama ile ilgili etiketler Seren Serengil Ameliyat Sosyal Medya Instagram mide küçültme ameliyatı dumping sendromu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.