THY Euroleague'de haftanın MVP'si Vasilije Micic

Anadolu Efes ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'nun THY Euroleague'deki 10 maçlık galibiyet serisine son verirken maça damgasını vuran Vasilije Micic, haftanın MVP'si seçildi... Sırp guard, Ataşehir'de kariyer rekoru kırmıştı.

Anadolu Efes'in Fenerbahçe Beko'yu 106-74 mağlup ettiği THY Euroleague 26. hafta maçında kariyer sayı rekoru kıran Vasilije Micic, haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Sırp guard 6'da 6 üçlükle 37 sayı atıp, 5 asist, 3 top çalma istatiklerinin yanı sıra 44 verimlilik puanıyla oynamıştı.

Kariyerinde 5. kez haftanın MVP'si seçilen Micic'in ardından haftanın en iyi performansını ise Barcelona'nın Amerikalı uzunu Brandon Davies ve Khimki Moskova pivotu Jordan Mickey, 29'ar verimlilik puanıyla gösterdi.

Efes'te 3. sezonunu geçiren 27 yaşındaki yıldız, maçın ardından, "Bugün şanslı günümdü. Çok fazla zor şut soktum. Takım halinde de harika bir performans gösterdik. En formda takımlardan biri Fenerbahçe'ydi... Her maçın farklı bir hikayesi var. Bu maça özel olarak hazırlanmadım" ifadelerini kullandı.

THY Euroleague'de haftanın MVP'si Vasilije Micic ile ilgili etiketler Anadolu Efes Vasilije Micic THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.