Vartolu söylediği şarkıyla milyonları ekrana kilitledi! / VİDEO

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Çukur dizisinin dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde Vartolu'nun büyük aşkı Sadiş ile birlikte söylediği söylediği türkü sosyal medyaya damgasını vurdu.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'un geçtiğimiz akşam ekrana gelen 11. bölümüne Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakterinin söylediği 'Ayrılık Hasreti' türküsü damga vurdu.

YAMAÇ'IN ZOR SEÇİMİ

Çukur'da tüm dengeler alt üst olmuştur. Vartolu ile Yamaç arasındaki mücadele gittikçe alevlenir. Artık ikili arasında silahlar konuşmaktadır. Bu tansiyonu yüksek yüzleşmeyle beraber, Sena ve Çukur arasında seçim yapmak zorunda kalan Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşamaktadır.

GİZEMLİ MEKTUBUN SIRRI NE?

Gerilimin doruk noktasında olduğu anlarda İdris Koçovalı'ya gelen gizemli mektup ise Çukur'da yepyeni bir dönemi başlatacaktır.

Vartolu söylediği şarkıyla milyonları ekrana kilitledi! / VİDEO ile ilgili etiketler Çukur Türkü vartolu sadiş ayrılık hasreti 11 bölüm 12 bölüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.