Vartolu gerçeği öğrenecek mi?

Çukur 77. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam saat 20:00'da nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 25 Kasım akşamı yayınlanacak bölümde; Yamaç ile Azer arasında yaşanan kavgaya Efsun arası veriliyor. Koçovalılar'ın dövüş sahneleri yeni bölüme damga vuracak. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 77. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur 77. bölüm izle! Büyük heyecanla takip edilen sevilen dizi Çukur, bu akşam Show TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı ve Damla Sönmez'in paylaştığı dizi, en çok izlenen diziler arasında zirveyi kimseye bırakmıyor. 25 Kasım akşamı yayınlanacak bölümde; Yamaç ile Azer arasında yaşanan kavgaya Efsun arası veriliyor. Koçovalılar'ın dövüş sahneleri yeni bölüme damga vuracak. Akın ailesi tarafından kenara atılmanın intikamını almak için harekete geçiyor. Nehir'in Çukur'a gelişinin ardından hayal mi? Gerçek mi? ikilemi artık bitiyor. Aliço'nun İdris'i sorması sonrasında yaşananlar izleyenlere hüzünlü dakikalar yaşatacak. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 77. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR 77. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukur Pazartesi akşamı 3. sezonun 10. bölümüyle ekrana gelecek. Kendisini kimin kurtardığını arayan Yamaç’ın kafası Nehir’in mahalleye sürpriz ziyaretiyle iyice karışacak.

ÇUKUR 77 BÖLÜM İZLE

Aliço kendine gelip İdris’i sorunca bütün aile bir kez daha İdris’in yokluğuyla yüzleşmek zorunda kalacak. Ziya’dan öğrendikleriyle birlikte kafasındaki soru işaretleri artan Vartolu’nun, babasının katiline bir adım daha yaklaşmak için neler yapacağı merakla beklenecek.

Çukurlular mahalleye yapılacak bir saldırıya hazırken bu kez hiç beklemedikleri bir yerden vurulunca harekete geçecek ve karşılarında sürpriz bir isim bulacaklar.

Vartolu gerçeği öğrenecek mi?

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelen 3. sezonun 9. bölümünde Nehir’in sürpriz hamlesiyle neye uğradığını şaşıran Yamaç, hiç tepki vermeyerek onu hayal kırıklığına uğrattı. Azer, annesi Fadik’i almak için Koçovalıların evine geldi; Yamaç ise emaneti vererek Azer’i yolcu etti. İntikam ateşiyle yanan Celasun, Yücel’e ulaşmak için adım adım Yamaç’ı takip etti. Yücel’in perişan halini gören Celasun, büyük bir çıkmaza girdi ve Yücel’e bir şey yapmadan yanından ayrıldı. Vartolu, cezaevi müdürünü Ziya’nın adamlarından korumak ve Ziya’ya ulaşmak için Celasun ve Meke’nin yardımını aldı.

Geri dönüşü olmayan bir yola giren Akın, Timsah’ı harekete geçirmek isterken, annesiyle yaşadığı hesaplaşma merak uyandırdı. Yücel’in yaşadığını öğrenen Akın hastaneye gittiğinde Yücel’in kaçtığını anladı. Cumali’yle ilgili duyduklarından sonra harekete geçen Damla, Cumali’nin romantik doğum günü sürpriziyle şoke oldu. Cezaevi müdürüne tuzak kuran Ziya, Vartolu’yu karşısında buldu. Vartolu’dan kaçmayı başaran Ziya, İdris Koçovalı’yı kendisinin öldürmediğini söyleyerek Vartolu’yu şaşırttı. Final sahnesinde Azer ve Yamaç’ın teke tek hesaplaşması ise nefesleri kesti. İkilinin kavgası ekran başındakileri soluksuz bıraktı.

Vartolu gerçeği öğrenecek mi? ile ilgili etiketler Çukur canlı izle Show TV çukur yeni bölüm çukur son bölüm izle çukur 77 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.