Varank: "Muhalefet liderleri goygoy peşinde!"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya ve Netflix'in kapatılacağı iddiası üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında geçen 'Dark' çarpıtmasına tepki gösterdi. Varank, "Memleketin derdiyle dertlenmesi gereken muhalefet liderleri, muhtemelen hiç izlemedikleri bir dizi üzerinden “goygoy” peşinde" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya ve Netflix gibi platformlara düzen getirilmesi yönünde çalışma başlatacakları yönündeki açıklamaları çarpıtarak bu mecraların kapatılacağı gibi algısı yaratma çabasında olanlara, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'Dark' dizisi üzerinden yaptıkları paylaşımla destek vermişlerdi. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun kapatılacak çarpıtmasına destek veren mesajlarına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. 

İki liderin muhtemelen seyretmedikleri bir dizi üzerinden 'Goygoy' yapma çabasında olduğunu ifade eden Varank şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti devleti, üç beş şirkete karşı vatandaşının hukuki ve mali haklarını savunurken, memleketin derdiyle dertlenmesi gereken muhalefet liderleri, muhtemelen hiç izlemedikleri bir dizi üzerinden “goygoy” peşinde.

Global firmaların, servet kazandıkları ülkelerin kanunlarını hiçe saymaları özgürlük değil, post-modern emperyalizmdir.

Muhalefet, küresel tekelcilerin hayranı olabilir; biz, bu dijital tekeli kıracak gençleri, Türk girişimcileri desteklemeye devam edeceğiz.

Size iyi seyirler!"

Varank: "Muhalefet liderleri goygoy peşinde!"

Varank: "Muhalefet liderleri goygoy peşinde!" ile ilgili etiketler Sosyal Medya Netflix Dark Mustafa Varank Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.