VARAN 3: SuperHaber kayıp savcılık dosyasındaki görüntülere ulaştı!

İş insanı Bayram Şen’in şikayetçi olduğu Çerkezköy’deki İrfan Mandalı hakkındaki savcılık soruşturması dosyasının adliyeden kaybolduğu öne sürülmüştü. SuperHaber, o savcılık dosyasında olduğu belirtilen rüşvet verme, alma ve baskı görüntülerine ulaştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

31 Mart seçimlerine saatler kala,Tekirdağ’a bağlı Kapaklı’da belediyesinde geçmişte meydana gelen, ihale, rüşvet, yolsuzluk, tehdit ve baskı iddiaları giderek büyüyor.

İş insanı Bayram Şen, Kapaklı’da 2014 yılında ihaleye girerek park yapım ihalesini aldığını,sonrasında ise rüşvet, tehdit ve evrakta sahtecilik yapılarak iflas ettirildiğini iddia etti. İş insanı Şen, CHP’li belediye başkanı Mandalı’nın baskıları üzerine, gizli kamera çektiğini söyledi. Şen çektiği görüntüler ve diğer çeşitli delillerle Çerkezköy Adliyesi’ne şikayette bulunduğunu ifade etti. Bayram Şen’in Çerkezköy Adliyesi’nde şikayetçi olduğu CHP’li Kapaklı eski Belediye Başkanı,yine yeni adayı İrfan Mandalı hakkında ki savcılık soruşturması dosyasının ise adliyeden kaybolduğunu öne sürmüştü.

VARAN 3: SuperHaber kayıp savcılık dosyasındaki görüntülere ulaştı!

SUPERHABER RÜŞVET VERME VE ALMA İDDİALARININ VİDEOSUNA ULAŞTI

Şen, eski başkan Mandalı hakkında geçtiğimiz günlerde bir kez daha şikayetçi oldu. İş insanı Şen can güvenliği nedeni ile bulunduğu Sapanca Adliyesi’nden eski başkan Mandalı hakkında yeni bir dilekçe vererek, şikayetçi olduğu dosyanın bulunmasını istedi. SuperHaber yıllardan beri aradığı ve tüm aramalara rağmen bulunamayan o savcılık dosyasında olduğu belirtilen rüşvet verme, alma ve baskı yapılma konuşmalarının olduğu görüntülerine ulaştı.

VARAN 3: SuperHaber kayıp savcılık dosyasındaki görüntülere ulaştı! - Resim : 2

İŞTE RÜŞVET İDDİALARININ OLDUĞU O BELGELER…

CHP’li Kapaklı Belediye eski başkanı ve yeni adayı hakkında ki iddiaların en önemli delili olan görüntüleri iş insanı Şen şöyle açıkladı. ”Belediyenin makam aracı içinde benden istediği parayı getirmemi bekliyor. Seçim için yaptırdığı bana. Çünkü seçimden dolayı kalem çakmak, katalog gibi bir şeyler yaptırttı. Mandalı bana masraf ve para olarak aldığı parayı soruyor. Ben de o güne kadar verdiğimi söylüyorum. O da anında tehdit ediyor. ”Gerek yok, para getirme!” diyor. Gerek yok… Gerek yok! Sen beni biliyorsun parayı getirme!” diyor. Bu konuşmanın hemen arkasından işi durduruyor. Ben de hak ediş paramı alamama kaygısı ile de işi durdurmaması için, ”gerek yok başkanım,ben çek kırdırıp sana getirim.” diyorum. Aslında üzerinde para da var, ben vermiyorum. Ama mecburen pazartesi yine verdik.”

VARAN 3: SuperHaber kayıp savcılık dosyasındaki görüntülere ulaştı! - Resim : 3

CHP’Lİ MANDALI İLE İLGİLİ PARA ALMA İDDİASI VİDEOSU

Kapaklı’da rüşvet verme ve alma gizli çekimlerinin devamını, yine iş insanı Şen tüm detayları ile anlattı. ”Görüntüde olan Mandalı, yani zaten kendi görüntüsü görülüyor. Mandalı’nın kendisine ait köfteci dükkanı var. Ben kendi köfteci dükkanın odasına, parayı oraya getiriyorum.Yani parayı orada veriyorum. Bana, ”Niye geç kaldın? Neredeydin?” diyor. Devamında ise,” bana senin yüzünden geç kaldım!” diyor. Ben de kendisine diyorum ki, ”bankadaydım.” diyorum. Bankanın müdüre hanım da bu konuya hakim. Telefon tkayıtlarımız var. Telefon kayıtlarında beni aradığı, benim de onu aradığım belli. Bankadan parayı çektim ona getirdiğim zaman belli. Burada Mandalı parayı aldıktan sonra ayağa kalkıyor ve çekmeceye koyuyor. Ben ikincisi hak edişimi istiyorum.” 15 gün içinde yapabilir miyim?” diyorum. Mandalı’da bunun üzerine bana, ”tamam yaparsın.” diyor.

 

VARAN 3: SuperHaber kayıp savcılık dosyasındaki görüntülere ulaştı! ile ilgili etiketler Tekirdağ Rüşvet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.