Vapurda mastürbasyon videosu gündeme oturdu! Karaköy-Kadıköy vapurunda mastürbasyon!

Vapurda mastürbasyon yapan adamın videosu gündeme oturdu! İstanbul'da Karaköy ile Kadıköy seferi yapan vapurdaki görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Vapurda bir şahsın kadınlara bakarak mastürbasyon yapması kameralar tarafından kaydedildi.

Vapurda mastürbasyon yapan adamın videosu sosyal medyada paylaşıldı.İstanbul Karaköy-Kadıköy vapurunda bir şahsın kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığı anlar kamera tarafından görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada yayıldıkça tepkiler artıyor.

İstanbul Karaköy-Kadıköy vapurunda iğrenç bir olay yaşandı... Bir şahsın vapurda mastürbasyon yaptığı görüldü. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte sapık adama tepkiler büyüyor. Yaşanan olaya tepki gösteren vatandaşlar, sapığın en yakın zamanda yakalanıp, en ağır cezayı almasını istedi.

DAHA ÖNCE DE OTOBÜSTE YAŞANMIŞTI

Daha önce de otobüste aynı olay yaşanmıştı. Bir adam yanında oturan kadının yanında mastürbasyon yapmıştı.

KADIKÖY

Kadıköy, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan ilçesi. Kocaeli Yarımadası'nın güneybatı kesiminde bulunan Kadıköy, batı ve güneyde Marmara Denizi, kuzeyde Üsküdar, kuzeydoğuda Ataşehir ve doğuda Maltepe ilçeleriyle çevrilidir.

Marmara sahilleri boyunca Haydarpaşa'dan Bostancı'ya dek kuzeybatı-güneydoğu doğrultusunda oldukça uzun bir sahil şeridine (yaklaşık 21 km) sahip olan Kadıköy'de kıyı şeridi ve buna paralel uzanan ana ulaşım güzergahları yerleşme yapısını belirlerken, daha geride yer alan D-100 Karayolu ilçenin kuzey sınırını oluşturur.

KARAKÖY

Karaköy, İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı semt. Bankaları ve iş hanlarıyla ünlü en eski ticaret merkezlerinden biridir. Eski Galata semtinin modern adıdır. Tarih boyunca bir liman ve ticaret merkezi olma özelliğiyle ön plana çıkmıştır. Boğaziçi'nin Avrupa tarafında Haliç'in ağzında yer alır. Karaköy, şehrin çok tarihsel bölgelerinden ve en eskilerinden biridir. 19. yüzyılın son çeyreğinde Osmanlı Devleti'nin finans merkezi haline gelmişti. Bugün ise, önemli bir ticaret ve ulaşım merkezidir.

Vapurda mastürbasyon videosu gündeme oturdu! Karaköy-Kadıköy vapurunda mastürbasyon! ile ilgili etiketler Kadıköy Karaköy vapur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.