Van’da dünya evine giren bir çift takısız düğün yaptı

Van’da dünya evine giren bir çift, yükselen altın fiyatlarını da göz önünde bulundurarak ilginç bir yönteme başvurdu. Zübeyde Aldemir ve Deniz Kıyak düğünlerinde yakınlarının ve davetlilerin maddi sıkıntı yaşamamaları için takı takmasını istemedi.

Aynı kurumda çalışan Zübeyde Aldemir ve Deniz Kıyak beraberliklerini düğünle taçlandırarak dünya evine girdiler. Ancak, Zübeyde Aldemir ve Deniz Kıyak düğünlerinde herkesten farklı bir uygulayamaya da imza attılar. Çift, düğünlerinde yakınlarının ve davetlilerin takı takmasını istemedi. 

Van’da dünya evine giren bir çift takısız düğün yaptı

BU HAREKETLERİ DAVETLİLER TARAFINDAN TAKDİR TOPLADI

Düğünlerine davet ettikleri yakınları ve arkadaşlarının takı takmasını istemeyen çift, altın fiyatlarının yüksekliği ve ekonomik sıkıntı nedeniyle kimsenin rahatsız olmasını istemediklerin belirterek, “Biz yakınlarımız ve arkadaşlarımızın bizim en mutlu günümüzde yanımızda olmasını ve gönüllerince eğlenmelerini istedik. Bizim için önemli olan da buydu. Düğünlerde takı takmanın insanları ekonomik olarak zorladığını biliyoruz. Biz böyle bir karar vererek kimsenin sıkıntı yaşamasını istemedik. Yakınlarımız ve davetlilerimiz de bu kararımızı taktirle karşıladı” dedi.

Van’da dünya evine giren bir çift takısız düğün yaptı - Resim : 2

 

Van’da dünya evine giren bir çift takısız düğün yaptı ile ilgili etiketler Düğün Deniz Kıyak takı Zübeyde Aldemir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.