Van Persie için gerçek Fenerbahçeli olma zamanı!

Biri Manchester United’ta olmak üzere Galatasaray’a karşı 4 maçta forma giyen ancak gol atamayan Van Persie, Kadıköy’de siftah yapmak istiyor. Cim Bom’a bilenen Hollandalı yıldız, tatilde bile özel program dahilinde çalışıyor.

Akhisar maçında talihsiz bir sakatlık yaşalan ve gözkapağı yırtılan Robin Van Persie, Galatasaray maçını sabırsızlıkla bekliyor. Antrenmanlara başlayan ve takıma verilen 3 günlük izni ise ailesiyle birlikte geçiren Hollandalı futbolcu, bir yandan da çalışmalara devam ediyor.

Teknik heyetin kendisine verdiği özel programı harfiyen uygulayan yıldız oyuncu, Karabük ve Akhisar’ın ardından Galatasaray filelerini de havalandırmak istiyor. Eğer Persie derbide gol atarsa, taraftarların deyimiyle gerçek Fenerbahçeli olacak.

Daha önce Galatasaray’a karşı 4 maçta forma giyen Hollandalı forvet, bu sevinci yaşayamamıştı. Geçen sezon 1’i Türkiye Kupası finali olmak üzere toplam 3 kez Cim Bom’a rakip olan Persie, sessiz kalmıştı.

2012-2013’te oynadı

Van Persie Galatasaray’a Manchester United formasıyla da rakip oldu. O maç ise 2012-13’te oynandı. Şampiyonlar Ligi grubunda İngiltere’deki mücadelede 81 dakika forma giyen Persie gol atamamış, ancak takımı 1-0 kazanmıştı. Tecrübeli futbolcu siftah yapmak için Kadıköy’deki derbiyi sabırsızlıkla bekliyor.

Formaya üç aday var

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe’de en çok merak edilen konulardan biri; forvette kimin oynayacağı.

Ligde 2 haftadır gol atan Persie, Akhisar mücadelesinde ciddi bir sakatlık yaşamasına rağmen 20 Kasım Pazar gününe kadar tam olarak hazır duruma gelecek.

Emenike ve Sow da en az Persie kadar ilk 11’de olmayı istiyor. Akhisar deplasmanında Persie çıktıktan sonra oyuna dahil olan ve 1 gol 1 asistle yıldızlaşan Emenike çok formda.

Sow ise Manchester United zaferinde müthiş bir gole imza atmıştı. Dick Advocaat, derbi öncesi karar vermekte bir hayli zorlanacak.

Van Persie için gerçek Fenerbahçeli olma zamanı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Robin Van Persie
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.