Van der Wiel beklenen haber gönderdi: Bana takım bul!

Dick Advocaat'ın "Fiziksel olarak ciddi eksikleri var." dediği ve forma şansı bulamayan Van der Wiel, menajerine "Bana takım bul." diyerek ayrılmak istediğini belirtti.

Ekstra çalışmalar yaparak açığı kapatmaya çalışan Hollandalı Van der Wiel'i 18 kişilik kadroda düşünmeyen teknik direktör Dick Advocaat'ın yönetime verdiği raporda, "Fiziksel olarak ciddi eksikleri var. Bu takıma girebilmek için tamamen hazır duruma gelmesi gerek. Bu şartlarda onu oynatamam." dediği öğrenildi.

"BANA TAKIM BUL"

Tecrübeli defans oyuncusunun da şans bulamamaktan son derece mutsuz olduğu ve menajerine ocak ayı için, "Bana takım bul" talimatını verdiği kaydedildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin de aldığı imza parasını getirmesi durumunda Van der Wiel'in bonservisini kendisine vereceği gelen haberler arasında.

Van der Wiel beklenen haber gönderdi: Bana takım bul! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Van der Wiel
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.