Valilik ve AFAD, belediye başkanının dışladığı o muhtara sahip çıktı

CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, geçtiğimiz günlerde yapılan Alabalık deresinin temizlik çalışmaları sırasında Atatürk Mahallesi muhtarına 'sahtekar' diyerek büyük bir gafa imza atmıştı. Demir ayrıca, muhtar İbrahim Özer'e ''Ona bundan sonra zırnık yok'' ifadelerini kullanmıştı. Söz konusu olayın ardından harekete geçen Valilik ve AFAD ekipleri, muhtarın yoksul ve ihtiyaç sahibi aileler için, yiyecek-içecek ve giysi yardımı talebini karşıladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Şehrin ortasında Yeni Mahalle ile Kaptanpaşa Mahallesi arasında yer alan Alabalık deresinin temizlik çalışmasını canlı yayınlayan Belediye Başkanı Demir, Yeni Mahalle Muhtarı Murat Atacan'ı överken, kendisini bazı konularda sosyal medyada eleştiren Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer'i sahtekar olmakla itham etmiş, görüntüler büyük tepki toplamıştı.

“BUNDAN SONRA ZIRNIK YOK!”

CHP’li Başkan Demir, "İşte görüyorsunuz Alabalık deresini temizliyoruz. Yeni Mahalle Muhtarı yanımızda. Ardahanlılar bu çalışmalar hep bu muhtar sayesinde oluyor. Bu muhtarın kıymetini bilin. O bir tane Atatürk Mahallesi muhtarı var habire politika yapıyor. Burada canlı yayın yapıyorum kayıtlara geçsin. Ona bundan sonra zırnık yok. Benim sahtekar adamlarla işim olmaz. Önce adam olacak. Politika yapacaksan şimdi yapma, seçim zamanı geldiğinde yaparsın. Şimdi seçim bitmiş artık herkes işine bakacak" dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Muhtar İbrahim Özer, olayı yargıya taşıyıp suç duyurusunda bulanacağını açıkladı.

MUHTARA İYİ HABER

Belediye başkanı tarafından ”sahtekar” olmakla nitelendirilen muhtara iyi haber bugün geldi.

Söz konusu olayın ardından harekete geçen Valilik ve AFAD ekipleri, muhtarın yoksul ve ihtiyaç sahibi aileler için, yiyecek-içecek ve giysi yardımı talebini karşıladı.

Valilik ve AFAD, belediye başkanının dışladığı o muhtara sahip çıktı

 

Valilik ve AFAD, belediye başkanının dışladığı o muhtara sahip çıktı ile ilgili etiketler Ardahan AFAD Belediye Başkanı Faruk Demir İbrahim Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.