Vali Yerlikaya'dan motorcuyu koruyan polislere alkış!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde sert rüzgar nedeniyle zor anlar yaşayan motosiklet sürücüsüne siper olup koruyan polislere alkış geldi. Polisleri tebrik eden Vali Yerlikaya, motosiklet kullandığı günlere ait bir de anısını paylaştı.

İstanbul birkaç gündür şiddetli rüzgarların etkisinde. Çatıları söken, ağaçları kıran sert rüzgarlar en çok da motosiklet sürücülerinin kabusudur kuşkusuz.

İki teker üzerinde giderken bir de rüzgarla mücadele ederler. Özellikle de İstanbul'da köprülerden geçiyorlarsa rüzgarın şiddeti daha tehlikeli bir hal alır onlar için. 

Bunun son örneği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşandı. Köprüden geçmeye çalışan bir motosiklet sürücüsü rüzgarla boğuşurken yardımına bir polis ekibi koştu. 

Arkadan gelen bir sürücü tarafından çekilen video ise sosyal medyada büyük yankı buldu. 

Videoya ilişkin paylaşımlarda bulunanlardan biri de İstanbul Valisi Ali Yerlikaya idi. 

Vali Yerlikaya bu videonun kendisine motosiklet kullandığı günlerden bir anısını hatırlattığını belirterek, "Bu video bana da bir anımı hatırlattı. Atatürk (Nurdağı) Viyadüğü'nde motosikletimle fırtınanın ortasında kalmışken, bir tır aynı polislerimizin yaptığı gibi bana yardım ederek rüzgara karşı set olmuştu.Motorcular bilir bu hareketin kıymetini." dedi. 

Vali Yerlikaya eski bir motorcu olarak mesajını motosiklet sürücüsüne siper olan polisleri tebrik ettikten sonra alkış emojisi paylaşmayı da ihmal etmedi. 

 
Vali Yerlikaya'dan motorcuyu koruyan polislere alkış!
Vali Yerlikaya'dan motorcuyu koruyan polislere alkış! ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya İstanbul Valisi Rüzgar motosiklet sürücüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.