Vali Yerlikaya açıkladı | Yaptıklarının cezası kesildi

İstanbul’da ambulansa yol vermeyen ve D-100 kara yolunda zikzaklar çizen sürücüye para cezası uygulanırken ehliyetine de el konuldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, D-100 kara yolunda hasta almaya giden ambulansa yol vermeyerek trafikte tehlikeli manevralar yapan sürücünün cezasının kesildiğini açıkladı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Yerlikaya, “Ambulansa yol vermeyen sürücüye; geçiş üstünlüğü bulunan araçlara yol vermediği, kamunun huzurunu bozacak şekilde saygısızca araç kullandığı, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirdiği için idari para cezası uygulandı, sürücü belgesi geçici olarak geri alındı.” ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

İstanbul Maltepe'de bir otomobil sürücüsünün, Pendik istikametine hasta almaya giden ambulansa yol vermediği anlar cep telefonuyla görüntülenmişti.

Sağlık personelinin telefon kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobil sürücüsünün kendisinden yol isteyen ambulansa yol vermemesi, ambulansın da şerit değiştirerek ilerlemeye çalıştığı anlar yer almıştı.

Vali Yerlikaya açıkladı | Yaptıklarının cezası kesildi ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Şoför ambulans
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.