Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi...

Muş Valisi Aziz Yıldırım, ziyaret ettiği Acarkent köyünde ilginç bir taleple karşılaştı. Köyün yaşlı kadınlarından Reşe Aslan, bir süre sohbet ettiği Vali Yıldırım'dan altın bir küpe istedi. Vali bunun üzerine küpe alınması için talimat verdi.

Vali Yıldırım, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile Varto ilçesinin 4 köyünü ziyaret etti.

Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi...

Varto Devlet Hastanesi önünde Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi ve İlçe Emniyet Müdürü Orhan Ağdaş tarafından karşılanan Vali Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra Seki, Çobandağı, Oğlakçı ve Acarkent köylerini ziyaret etti.

Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi... - Resim : 2

VALİ AZİZ YILDIRIM'DAN KÖYLERE ZİYARET

Varto ilçesine daha önce de geldiğini ifade eden Vali Yıldırım, “Değerli muhtarlarımızla ve köylülerimizle konuşabilmek, görüşmek ve sorunlarını dinlemek ve çözmek için köylerimize ziyaret gerçekleştirdik.

Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi... - Resim : 3

İnşallah bundan sonra vatandaşlarımızla görüşeceğiz, konuşacağız. Onlarında sorunlarını problemlerini dinleyeceğiz. Yapabileceklerimizi biz kendimiz yaparız. Yapamayacaklarımızı tabii ki Ankara’ya bakanlarımıza ve kurumlarımıza aktarırız. İnşallah burada Vartoluların herhangi bir problemi kalmaz" şeklinde konuştu.

Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi... - Resim : 4

Varto kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin ise, “Valimiz her işimizde bize çok ciddi destek oluyor. Şimdide geldi destek oldu. Biliyorsunuz terörün izleri Varto’dan tamamen silindi. Güzel bir üniversite kampüsü oluşturuyoruz. Bu konuda da inşaatları yerinde inceledik. Bize de destek oluyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi... - Resim : 5

Vali Aziz Yıldırım, Acarkent köyüne yaptığı ziyarette cem evi önünde kendisini bekleyen Reşe Arslan (65) adlı kadınla bir süre sohbet etti. Sorulması üzerine küpelerinin altın olmadığını dile getiren nine, validen altın küpe istedi. Vali Aziz Yıldırım da, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin’e talimat vererek Reşe Arslan’a altın küpe alınmasını söyledi.

Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi... - Resim : 6

Vali ve beraberindekiler, daha sonra il merkezine gitmek üzere ilçeden ayrıldılar.

Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi... - Resim : 7

Vali, Vartolu nineyi kırmadı! Talimat verdi... ile ilgili etiketler Muş Varto vali aziz yıldırım Reşe Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.