Valerien Ismael'den Wout Weghorst'a motivasyon konuşması

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Giresunspor maçında penaltıdan yararlanamayan golcü Wout Weghorst ile motivasyon konuşması yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Maçta penaltı kaçıran Wout Weghorst, büyük üzüntü yaşarken teknik ekip Hollandalı golcüyle yakından ilgileniyor.

WEGHORST İLE KONUŞMA YAPTI

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ta bu sezon geride kalan haftalarda 3 gol 4 asistlik performans sergileyen Weghorst ile Teknik Direktör Valerien Ismael bir konuşma yaptı.

"ARKANA DEĞİL, ÖNÜNE BAK"

Fransız çalıştırıcının, "Hiçbir zaman arkana bakma. Elbette takım olarak dersler çıkaracağız ama önümüze bakmamız gerekiyor. Sana güveniyorum. Takım adına önemli olduğunu unutma" diyerek motive ettiği öğrenildi.

DİNLENMİŞ OLARAK GELECEKLER

Siyah-beyazlılar Giresunspor maçının ardından 2 gün dinlenmiş olarak antrenmana çıkacak. Hafta boyunca Trabzonspor maçının provaları ve taktik çalışmaları devam edecek.

Valerien Ismael'den Wout Weghorst'a motivasyon konuşması ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.