Valerien Ismael, Trabzonspor maçı öncesi yeni stratejiler geliştiriyor

Beşiktaş’ın teknik direktörü Valerien Ismael, pazar günü Trabzonspor’la oynanacak olan maç öncesinde yeni stratejiler geliştiriyor. Ismael, son idmanlarda çift forvet sistemini deneyerek Wout Weghorst ve Cenk Tosun’u forvet hattında birlikte oynattı.

Spor Toto Süper Lig ’de 10. hafta mücadelesinde pazar günü Trabzonspor’u konu edecek Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, dev karşılaşmadan zaferle ayrılmak için yoğun mesaide bulunuyor. Bordo-Mavililer’in son karşılaşmalarını ekibiyle birlikte analiz eden Fransız teknik adamın, hafta sonunda 3-4-3 oyun dizilişinde değişime gidebileceği bildirildi. Takım antrenmanlarında farklı oyun formasyonları deneyen Ismael’in son olarak çift forvet sistemini denediği belirtildi. Ismael’in, Wout Weghorst’la birlikte Cenk Tosun’u ileri bölümde birlikte değerlendirdiği kaydedildi. Maç gününe kadar farklı planları denemeye devam edecek olan Ismael’in, Vodafone Park’ta zaferi getirmesi en yüksek sistemi sahaya süreceği belirtildi.

FANATİK

Valerien Ismael, Trabzonspor maçı öncesi yeni stratejiler geliştiriyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Valerien İsmael Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.