Valerien Ismael: Ghezzal'ı ilk 11'de görmeyi ben de istiyorum ama…

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, Giresunspor ile karşı karşıya olacak. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael, maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Ismael, "Ghezzal'ı ilk 11'de görmeyi ben de istiyorum ama 1 ay süren bir sakatlıktan çıktı.’’ ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 9.haftasında Beşiktaş, deplasmanda Giresunspor'un konuğu olacak. Zorlu mücadele öncesi siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Valerien Ismael'in sözleri:

"Beşiktaş gibi büyük bir takımın her zaman galip gelmesi gerekiyor, galibiyet aldığınızda mutlu olursunuz, kaybedince ise mutsuz. Biz burada tekrar kazanmak istiyoruz."

"Ghezzal'ı ilk 11'de görmeyi ben de istiyorum ama 1 ay süren bir sakatlıktan çıktı. Fenerbahçe karşısında risk aldık. Onu sadece bir maçta değil, tüm sezon kullanacağız. Bu konu hassas bir konu. Bu hafta daha fazla idman yaptı, umarım onun için daha güzel olur."

Valerien Ismael: Ghezzal'ı ilk 11'de görmeyi ben de istiyorum ama… ile ilgili etiketler Beşiktaş Valerien İsmael ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.